Câștigătorul „Românii au talent”, pe mâna autorităților. Ce a pățit Radu Palaniță: „Nu mi-a funcționat mintea”

.

Radu Palaniță a câștigat „Românii au talent”, iar dintr-un simplu mecanic auto a devenit un artist cunoscut. Astăzi cântă la evenimente private, în cafenele sau la nunți, dar nu ratează nici concertele de avengură. S-ar zice că viața i-a zâmbit, cu toate astea l-a pus și în situații dificile.

Artistul a trecut, în urmă cu câteva luni, printr-un moment care l-a marcat iremediabil și care i-a și adus un dosar penal.

Citeşte și: Cum își cresc Andi Moisescu și Olivia Steer cei doi copii adolescenți? “Nu sunt bun de gardian”/ Exclusiv

Citeşte și: Cum arată Narcis Ianău, finalist al primului sezon Românii au Talent. A ajuns un artist aplaudat în toate colțurile lumii

Radu Palaniță a accidentat o femeie

Radu Palaniță se îndrepta către berăria unde urma să susțină un concert când a accidentat o femeie. Artistul a dus-o la spital, dar a uitat să anunțe Poliția.

„N-am păcătuit. Într-un fel, ba da, e vina mea pentru că aveam un spectacol, pe 6 aprilie, la Berăria H, mă grăbeam să ajung un pic mai devreme și am luat-o pe o străduță lăturalnică să ajung la Piața Muncii. O femeie a traversat pe unde nu trebuia, n-a fost impact puternic, doar că mi-a rupt oglinda din dreapta, eu, atunci, probabil și cu spectacolul și cu ce se întâmplase, am zis „OK, vă duc eu la spital”.

Citeşte și: Ei sunt părinții lui Rareș Prisacariu, copilul fenomen de la „Românii au talent”. Cu ce se ocupă Gina și Marius Prisacariu

„Am luat-o pe femeie și am dus-o la spital, dar n-am anunțat Poliția”

Am sunat un doctor la Floreasca, era în drum, s-o preia, am lăsat-o pe mâinile doctorului, m-am dus mai departe să-mi fac treaba la spectacol și, după, pe 11 parcă, m-au sunat cei de la Brigada Rutieră să trec pe la ei să le predau permisul și… dosar penal. Deci mie nu mi-a venit să cred cum a rămas: părăsirea locului accidentului. Pentru că n-am anunțat pe nimeni. Eu am luat-o pe femeie și am dus-o la spital, dar n-am anunțat Poliția”, a mărturisit el, în podcastul lui Adrian Artene.

Citeşte și: Dana Budeanu dă un verdic crunt: „Niciun copil drogat nu are părinți!”

„A avut niște contuzii la cot și la genunchi”

 Artistul se condamnă și astăzi pentru gestul lui de atunci. Chiar dacă nu s-a întâmplat nimic de neiertat, Radu Palaniță știe că trebuia să acționeze altfel. „E OK, ea n-a avut nimic. A avut niște contuzii la cot și la genunchi. N-a avut nimic, dar simțul civic a funcționat. O iau și o duc la spital, dar mai departe… Și la spital eu trebuia să zic: „Sunt cutare, numărul mașinii și na”. Am înțeles că după mă întorcea Poliția la locul accidentului să măsoare, să… Aici am greșit, da. Nu mi-a funcționat mintea pentru câteva secunde. Cu toate că numărul mașinii mele e 112″, mai spune Radu Palaniță.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton