Caravana X Factor ajunge mâine la Cluj! Ioan Man îi susţine pe viitorii concurenţi!

.

Caravana X Factor ajunge mâine la Cluj, oraşul din care provine concurentul Ioan Man, cel care în sezonul trecut l-a impresionat pânã la lacrimi pe Dan Bittman.
Este mai mult decât un concurent care are factorul X, este un exemplu de voinţã şi optimism. Deşi nevãzãtor, Ioan Man a reuşit sã ajungã în faţa lui Cheloo, la Judges Home Visit şi sã îl convingã cu una dintre piesele trupei Maroon 5 cã trebuie sã meargã mai departe. Pentru cã ştie din proprie experienţã ce e în sufletul concurenţilor unui asemenea show, Ioan Man le va fi alãturi în acest an la Cluj. Ardelenii au acum o nouã şansã de a se face remarcaţi. X Factor le oferă posibilitatea de a demonstra că au factorul X şi de a intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

Dupã ce craiovenii şi arãdenii au demonstrat cã factorul X dã dependenţã şi au rãspuns prezent întâlnirii cu echipa X Factor, dornici sã demonstreze cã pot face show, pot transmite emoție, au voce, charismă și prezență scenică, a venit rândul clujenilor sã facã primii paşi pe drumul cãtre celebritate. Mâine, echipa X Factor le dã întâlnire la Iulius Mall, începând cu ora 09:00, urmând ce de aici, caravana sã ajungã la Iaşi, pe 11 iunie, la Constanţa pe 14 iunie, pentru ca prima fazã a audiţiilor sã se încheie în Bucureşti, pe 17 iunie. Înscrierile continuă încă pe www.xfactor.a1.ro. Tot aici, telespectatorii pot afla și programul complet de audiții.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton