Canibalul din Puebla, Mexic: Ce a făcut un bărbat cu rămășițele soției după ce a ucis-o

.

Un bărbat din Mexic este acuzat că și-a ucis soția, a mâncat o parte din creierul acesteia în tacos și i-a folosit craniul pe post de scrumieră.

Suspectul în vârstă de 32 de ani a fost arestat pe 2 iulie și este acuzat că și-a ucis soția, mama a 5 copii, pe 29 iunie, sub influența substanțelor interzise.

Bărbatul susține că diavolul i-a spus să-și ucidă soția

În timpul interogatoriilor, bărbatul a declarat că diavolul i-a ordonat să comită crima, relatează Mirror. După ce și-a ucis soția, Alvaro Semit, cunoscut acum drept „Canibalul din Puebla”, a dezmembrat victima și i-a pus rămășițele în pungi de plastic. O parte dintre rămășițe le-a aruncat într-o râpă din spatele casei lor, iar pe restul le-a păstrat.

Potrivit unei surse apropiate investigației, bărbatul a mărturisit că a mâncat o parte din creierul soției sale în tacos și că a folosit o parte din craniul ei pe post de scrumieră.

Două zile mai târziu, bărbatul și-ar fi sunat una dintre fiicele vitrege pentru a-și mărturisi crima. Mama victimei, Maria Alicia Montiel Serran, a declarat pentru presa locală: „I-a spus uneia dintre fiicele ei să vină să o ia pentru că «deja a omorât-o și pus-o în pungi»”. Îndurerată, mama victimei a adăugat că Alvaro a dezmembrat trupul fiicei sale în vârstă de 38 de ani „cu o macetă, o daltă și un ciocan”.

Citește și: Ce trebuie să știi despre Threads, noua aplicație Meta, lansată de Mark Zuckerberg pentru a rivaliza cu Twitter

Maria Montserrat avea 5 fiice

„L-am sunat plângând, întrebând de ce i-a făcut asta când ea nu era o persoană rea”. Bărbatul nu a răspuns, în schimb i-a spus: „Am omorât-o, am tăiat-o în bucăți și am aruncat pungile cu ea într-o râpă”. Tot potrivit mamei victimei, bărbatul a completat: „Nu a suferit”.

Maria Montserrat și Alvaro Semit erau căsătoriți de mai puțin de un an. Din alte relații, Maria avea 5 fiice cu vârste cuprinse între 12 și 23 de ani. Două dintre acestea, cele mai mici, locuiau cu perechea. Potrivit bunicii lor, adolescentele au fost supuse la violențe și hărțuire sexuală de tatăl vitreg.

„Le spiona când făceau duș. Fiica mea, din iubire, îi ținea partea”, a mai declarat mama victimei. Alvaro, de profesie constructor, avea o problemă cu consumul de alcool și substanțe interzise și era deseori violent cu soția lui.

Citește și: O elevă din Târgu Neamț a născut în timp ce dădea examenul de Bacalaureat „Am susținut proba în spital!”

Mama victimei: „Cred că avea probleme psihice de a făcut ce a făcut…”

Victima și soțul ei publicau deseori pe rețelele de socializare despre venerația lor pentru Sfânta Moarte. Autoritățile ar fi găsit un altar de magie neagră în casa perechii. „El se droga. Consuma cocaină și alte substanțe. Cred că avea probleme psihice de a făcut ce a făcut… Îl adora pe diavol, avea un tatuaj cu Sfânta Moarte pe picior”, a mai declarat mama victimei.

Citește și: Care este cel mai vechi oraș din lume. Se spune că are peste 10.000 de ani

Maria încă nu a fost înmormântată, autoritățile fiind în continuare în căutarea unora dintre rămășițele sale, care necesită și testare ADN. Mama victimei a solicitat: „Vă rog să mi-o înapoiați ca să o pot înmormânta cum se cuvine. Asta îmi doresc. Și nu-l lăsați să scape. Nicio mamă nu și-ar dori să-și primească fiica în bucăți. Vreau dreptate!”.

Foto: Facebook; Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton