Călin Donca își va petrece sărbătorile cu familia. Cum s-a filmat afaceristul cu soția sa după ieșirea din arest

.

Afaceristul milionar Călin Donca (38 de ani) a fost eliberat din închisoare, după trei luni. Donca a fost plasat în regim de arest la domiciliu și își va putea petrece sărbătorile de iarnă și sfârșitul de an în mijlocul familiei.

La scurt timp după eliberare, afaceristul a postat pe rețelele de socializare un video emoționant cu momentul revederii cu soția sa, Orianda (34 de ani), după cele trei luni de detenție.

„Nu te speria când o provocare bate la ușa ta”

În clip, Orianda este filmată în timp ce aleargă bucuroasă spre Călin, iar apoi îl îmbrățișează preț de câteva secunde. Materialul a fost distribuit și pe contul Oriandei.

“Viață ne aduce în cale situații prin care ne forțează să creștem poate mai mult decât am planificat conștient.

Cu cât vei vrea să faci mai multe lucruri, mai mari în viața, cu atât te vei confrunta cu situații tot mai dificile și provocatoare. Nu te speria când o provocare bate la ușa ta. Fiecare experiență din viață noastră, plăcuta sau neplăcută, te vă duce acolo unde vei avea nevoie să ajungi.

După 15 ani de relație, aceste 3 luni în care nu ne-am văzut deloc, au fost cele mai lungi. Cu toate acestea emoția reîntâlnirii a fost la înălțimea timpului așteptat” – a scris Orianda Donca pe pagina sa de Instagram, după revederea cu soțul.

Călin Donca a fost arestat la sfârșitul lunii septembrie pentru pentru infracțiunile de grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală, înșelăciune și manipularea pieței de capital.

Afaceristul milionar brașovean ar fi provocat bugetului de stat un prejudiciu de peste 4 milioane de lei și ar fi înșelat cu 700.000 de dolari cumpărători ai unei criptomonede create de el, notează digi24.ro.

Călin și Orianda au împreună cinci copii, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani – Ariadna, Ovidius, Arisha, Ares și Areea. Cei doi s-au întâlnit în urmă cu 15 ani în Timișoara cu prilejul unui curs de dezvoltare personală. Ei au devenit celebri în spațiul public după apariția în emisiunea culinară “Chefi la cuțite”.

„Am locuit într-un apartament în chirie, dormeam pe niște saltele pe jos”

Citeşte şi: Dorian Popa, noi detalii despre investițiile în afacerea lui Călin Donca: „Am fost contactat de soția lui. Nu știu ce să cred!”

Citeşte şi: Prin ce trece soția lui Călin Donca de când afaceristul a fost arestat. „Toate conturile au fost blocate”

Citeşte şi: Cine este Orianda Donca, soția afaceristului milionar de la “Chefi la cuțite” arestat pentru 30 de zile

Citeşte şi: Călin Donca, mesaj din arest despre soția sa. „Poate spuneți că am luat-o pe interes.” Ce a mărturisit despre Orianda

„Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos. Aveam o viață în care eram foarte ordonați pe partea de educație. În fiecare dimineață ne trezeam și citeam împreună, făceam sport, mergeam la vânzări, munceam non-stop, de luni până duminică.

Am muncit foarte mult, într-o perioadă în care majoritatea se distrează, ca să putem să avem ceea ce avem în momentul de față.” – a povestit Orianda Donca, la Chefi la cuțite.

Tot în cadrul aceluiași show culinar, Călin Donca a vorbit și el despre averea sa și drumul spre success.

„Pentru mine a fi milionar înseamnă să ai un milion de euro pe lună, profit curat, pe care mai departe să îl investești în ce vrei tu. Întotdeauna am știut că voi fi bogat. Am considerat că diferența dintre atunci și acum este doar o chestiune de timp și cu cât muncesc mai mult, cu atât timpul va fi mai scurt.

Eu am fost născut în Reșița, într-o garsonieră de 20 de metri pătrați. Vin de la o condiție normală, iar lucrul acesta a fost și o bucurie și mi-a creat foamea să reușesc. Eram sătul de sărăcie, mâncam în fiecare zi pâine și ulei. Treptat, am făcut totul cu mâinile noastre, a fost o bucurie că am putut să facem” – a spus el atunci.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton