Barbie din viața reală. Cine este artista pe care un producător a vrut să o cumpere

.

Barbie există și în viața reală. O tânără artistă din Cehia, cunoscută sub numele de Lolo Pink, seamănă cu celebra păpușă. Cântăreața de operă și pop, a povestit că un producător a vrut să o cumpere.

Gabriela Jirackova, pe numele ei adevărat, a vrut să tragă un semnal de alarmă cu privire la prădătorii din industria muzicală și a dezvăluit că a primit avansuri sexuale încă de la vârsta de 7 ani, când a intrat în industria muzicală.

O artistă din Cehia este „Barbie din viața reală”

Cântăreața, care este numită în mod frecvent „Prima Barbie din Cehia”,  și-a început cariera muzicală de mică, iar acum a vrut să atenționeze tinerele artiste asupra „prădătorilor” din industria de divertisment.

„Aș dori să atrag atenția tuturor tinerelor artiste și influenceri, ca și mine, asupra prădătorilor care pândesc peste tot în social media și mai ales în industria de divertisment! Susțin toate fetele și tinerele curajoase, le spun să nu se teamă să își urmeze visele. Cu toate acestea, trebuie să pun accentul asupra pericolului cu care ne confruntăm noi, femeile, în special cei care își folosesc corpul, frumusețea sau talentul ca afacere, este extrem de mare”, a declarat femeia Barbie pentru Daily Star.

Artista în vârstă de 23 de ani spune că a primit avansuri sexuale încă dinainte de a se prezenta ca Barbie pe rețelele de socializare.

Citește și: Un bărbat și-a pierdut tatăl și a devenit tată în doar 24 de ore. „Simțeam doar neliniște și frică”

Citește și: Ea este tânăra cu cei mai mari sâni naturali. Claudia susține că nu și-a făcut nicio operație estetică. O crezi?

Un producător a vrut să o cumpere

Lolo Pink a urcat pe scenă și s-a făcut remarcată la doar 7 ani, când a început să interpreteze imnul național la campionatele mondiale ale mai multor sporturi. De asemenea, ea a cântat în teatre și a primit recunoașterea celor mai mari critici și cântăreți de operă din Republica Cehă.

„Chiar și pe atunci am primit numeroase oferte sexuale și, de mai multe ori, un producător a vrut să mă cumpere, în întregime”, a povestit femeia Barbie.

„Cea mai mare ofertă pe care am primit-o pentru exclusivitatea mea pe atunci a fost de 8,5 milioane de dolari! Cu toate acestea, condițiile erau inacceptabile pentru mine – nu mă veți vedea niciodată goală pe OnlyFans sau pe platforme similare”, a precizat Lolo Pink.

„De aceea, vreau să transmit un mesaj tuturor artiștilor aspiranți – este important să îți cunoști valoarea”, a subliniat artista.

Citește și: Care este cel mai vechi oraș din lume. Se spune că are peste 10.000 de ani

Citește și: Margot Robbie, la premierele filmului „Barbie”. Actrița a recreat cele mai cunoscute ținute ale celebrei păpuși

Barbie din Cehia și-a făcut mai multe operații estetice

Tânăra artistă recunoaște că a ajuns să semene cu Barbie după ce a apelat de câteva ori la medicul estetician. Lolo și-a făcut prima intervenție chirurgicală la 17 ani, o operație de mărire a sânilor.

Apoi, Lolo Pink a suferit o liposucție la abdomen, interiorul coapselor și spate și a făcut și o corecție minoră la nivelul nasului, precum și un lifting al buzelor.

În plus, Lolo apelează în mod regulat cu mai multe proceduri neinvazive, cum ar fi injectarea de acid hialuronic în linia maxilarului, bărbie, buze și pomeți, dar și injecții cu botox și antirid.

Tânăra de 23 de ani încă nu a terminat cu sculptarea trupului său însă spune că, în ciuda a ceea ce cred oamenii, ea nu este dependentă de chirurgia plastică.

„Oamenii au o noțiune fixă că, dacă cineva începe cu proceduri estetice de la o vârstă fragedă, aceasta va deveni din ce în ce mai nesățios, transformându-și treaptat întregul corp într-o caricatură”, a afirmat femeia Barbie din Cehia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Lolo Pink, Barbie din viața reală

Sursă foto: Instagram

Ultima modificare iulie 15, 2023 6:50 pm

PE ACELAȘI SUBIECT
    
Vedete din Romania Vedete internationale