Audițiile X Factor au luat startul în Capitală

.

Audițiile cu noua generație de juriu X Factor au luat startul în această dimineață la Palatul Copiilor din București. Delia, Cheloo și Dan Bittman vor căuta timp de trei zile factorul X printre concurenții înscriși la audițiile din Capitală.
Sute de bucureşteni s-au strâns încă de la primele ore în faţa Palatului Copiilor în aşteptarea celor trei juraţi. Alături le-au fost Răzvan şi Dani, cei care, pe parcursul desfăşurării show-ului, se vor transforma din amfitrioni în cei mai buni prieteni ai concurenţilor. De altfel, Răzvan şi Dani le-au pregătit deja concurenţilor din provincie şi telespectatorilor o prezentare a capitalei, ocazie în care Dani a condus un autobuz turistic.
Audițiile X Factor au luat startul în Capitală
Cu puţin timp în urmă, juriul X Factor a ajuns la Palatul Copiilor, locul în care în acest an se desfăşoară audiţiile pentru show-ul pe care Antena 1 îl va difuza în această toamnă, nerăbdător să afle ce surprize le rezervă bucureştenii. Clujul şi Iaşiul, oraşele în care Delia, Cheloo şi Dan Bittman au căutat până acum factorul X, au fost la înălţime.
Voci bune, concurenţi carismatici, cereri în căsătorie, emoţii şi lacrimi de bucurie sau dezamăgire au fost doar o parte dintre ingredientele audiţiilor din Ardeal şi Moldova. Astăzi, a venit rândul capitalei să arate că are factorul X, iar juriul se declară greu de impresionat. Pe parcursul celor trei zile de audiţii cei trei juraţi vor asculta sute de concurenţi şi îi vor selecta pe cei care vor intra în etapa următoare, tabăra de pregătire. Toţi cei care au primit un răspuns afirmativ din partea juraţilor vor intra într-un cantonament de trei zile la Bucureşti. Vor avea parte de pregătire vocală şi coregrafică, dar şi de teste, la finalul cărora vor rămâne 24 de semifinalişti.
Foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton