Artista de muzică populară Daniela Ploia, lovită pe trecerea de pietoni: „Tot ce am auzit au fost roțile scârțâind”

.

Cântăreața de muzică populară Daniela Ploia a fost lovită de o mașină în timpă ce se afla pe trecerea de pietoni. Solista urma să cânte la o nuntă în momentul în care s-a dus în parcare pentru a-și lua pantofii.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar artista spune că nu a reușit să vadă numărul mașinii, întrucât s-a trezit pe jos, realizând cu greu ce i s-a întâmplat.

Daniela Ploia, lovită pe trecerea de pietoni

Daniela Ploia a povestit cum a mers la mașină pentru a-și lua pantofii, urmând să intre pe scenă la un eveniment privat. Pentru a ajunge la parcare ea a trebuit să traverseze strada. S-a asigurat și a pornit spre locul unde avea parcat autovehiculul. Însă, dintr-o dată, cântăreața de muzică populară s-a trezit pe jos, după ce a fost lovită de o mașină. Iar șoferul a fugit de la locul faptei.

„Eram la eveniment, trebuia să îmi încep programul. A trebuit să merg la mașină pentru a îmi lua pantofii de acolo. Mașina se afla în parcarea restaurantului unde cântam. Pentru a ajunge în parcare trebuia să traversez pe trecerea de pietoni. M-am asigurat, ca de obicei, am văzut că nu vine nici o mașină, m-am angajat să traversez și m-am trezit lovită. Tot ce am auzit au fost roțile scârțâind”, a povestit artista pentru SpyNews.

„Avea o viteză foarte mare, a reușit să frâneze și m-a lovit în frânare. Am căzut, m-am speriat, nu știu exact ce s-a întâmplat… Cel / Cea care era la volan m-a ocolit pur și simplu și a plecat. Nu am apucat să văd numărul mașinii, a fost ceva foarte scurt”, a mai spus Daniela Ploia.

Citește și: De ce nu merge Dorian Popa în vacanțe: „Nu este un lucru rău” / Video

Citește și: Mircea Radu, contract nou în televiziune. Unde va putea fi văzut cunoscutul prezentator

Citește și: Loredana Groza, moment memorabil la Festivalul de la Mamaia 2023. Gestul făcut în fața lui Horia Moculescu

Citește și: Decizia luată de Alexandru Ciucu după ce instanța a decis în favoarea Alinei Sorescu

Poliția a deschis o anchetă

În urma acestui accident, Daniela Ploia a suferit lovituri la șold și umăr. Poliția a fost chemată de niște persoane care au auzit scârțâitul roților mașinii, iar artista le-a povestit ofițerilor cele întâmplate.

„Eu traversasem cam 1/4 din trecerea de pietoni. Eram singură, nu era nimeni cu mine, oamenii erau în restaurant. Cei care au auzit scârțâitul roților au chemat poliția. Au venit domnii polițiști, au luat camerele de la restaurant, este o anchetă în derulare”, a afirmat cântăreața de muzică populară.

Din cauza accidentului suferit, artista a intrat mai târziu pe scenă.

„M-am lovit la șold și umăr, nu am simțit pe loc gravitatea, am fost foarte speriată. Trebuia să intru la program, nu am reușit să fac asta imediat. Mirii erau nedumeriți și nu înțelegeau de ce nu cânt, le-am stricat puțin programul, chiar dacă a fost ceva tacit”, a precizat Daniela Ploia.

Acesta nu este primul accident în care artista a fost implicată în ultima vreme. În urmă cu câteva luni, mașina cântăreței s-a răsturnat pe câmp, după ce era să intre într-un alt autovehicul, în județul Timiș. Șoferul care venea din sens opus a tras repede de volan, reușind să evite impactul.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniela Ploia

Sursă foto: Facebook

Ultima modificare august 29, 2023 11:52 am

    
Vedete din Romania Vedete internationale