Ana-Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, finalist la Puterea Dragostei, ucisă în Olanda. Ultimul mesaj cutremurător al acesteia

.

Ana-Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, fost concurent la Puterea Dragostei, emisiune matrimonială de la Kanal D, a fost ucisă în Olanda. Din primele informații, responsabilul ar fi un bărbat britanic.

Ultimul mesaj cutremurător publicat de Ana-Maria Vasiliu pe Facebook, înainte să fie ucisă în Olanda

Ana-Maria Vasiliu, soția lui Gabriel Vasiliu, finalist al emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, a fost ucisă în Olanda. Primele informații sugerează că un cetățean britanic ar fi responsabil pentru moartea acesteia, potrivit Realitatea.net.

Trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit în condiții deosebit de grave, iar sora ei, care locuiește în Spania, a fost chemată pentru a identifica victima, conform WOWbiz.ro. Nu se cunosc, deocamdată, mai multe informații despre motivele și circumstanțele exacte ale tragediei.

În data de 2 iulie, Ana-Maria Vasiliu a scris pe pagina ei de Facebook: „Las totul în mâna ta Dumnezeul meu”. Mesajul i-a cutremurat pe cei care l-au descoperit după decesul acesteia. „Doamne ferește!!! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a comentat cineva. „Condoleanțe familiei”, a mai scris cineva.

Citește și: Cine sunt românii care au murit în atacurile teroriste din 11 septembrie 2001. Au trecut 23 de ani de la prăbușirea Turnurilor Gemene

Citește și: Ce s-a aflat despre românca ucisă în atacul armat din SUA. Femeia era profesoară de matematică

Citește și: Cristian Rîmbu, cunoscut ca Maestrul naiului, a murit la vârsta de 49 de ani: „El trăiește prin naiurile, fluierele care le-a construit pentru noi toți”

Gabriel Vasiliu se află în spatele gratiilor

În prezent, Gabriel Vasiliu se află în închisoare unde ispășește o pedeapsă de trei ani pentru trafic de persoane și implicare în activități ilegale legate de droguri. Gabriel și-a recunoscut acuzațiile și a cerut să fie judecat conform unei proceduri simplificate. Deși a sperat la o reducere a pedepsei, instanța a decis contopirea pedepselor. Astfel, bărbatul a fost condamnat la trei ani de închisoare.

Gabriel Vasiliu, finalist în sezonul doi al emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, a cunoscut-o pe Ana-Maria Stoica după încheierea competiției. El și Ana-Maria formau un cuplu din 2019 și s-au căsătorit în 2022.

Gabriel Vasiliu lucra ca pompier în Gorj.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton