Alexis Jordan vine la X Factor

.

Duminică Alexis Jordan urcă pe scena X Factor, în calitate de invitată specială în cea de-a treia gală live a super show-ului de la Antena 1.
Lupta pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro continuă duminică, de la 20.30. Toată atenţia se îndreaptă acum asupra Deliei, jurata care a pierdut trei trupe în doar două gale.

După Alesha Dixon şi Loreen, o altă artistă de talie internaţională vine  la X Factor. Alexis Jordan le va cânta românilor la Antena 1, în timpul pe care telespectatorii îl vor avea la dispoziţie să îşi voteze favoriţii din această săptămână. Alexis Jordan a devenit cunoscută în întreaga lume în 2010, după ce primul ei single, Hapiness, a făcut înconjurul lumii şi a ajuns No 1 Hit în SUA şi în mai multe ţări din Europa.

Au urmat apoi alte hituri şi featuringul cu Sean Paul – Got 2 Luv U.

Tot duminică, telespectatorii vor putea  vedea şi cum evoluează cei 11 concurenţi rămaşi în concurs şi vor avea ocazia să îşi voteze, din nou, preferaţii, salvându-i de la eliminare.  După primele două gale live, Dan Bittman mai are în concurs toţi cei cini concurenţi, Cheloo patru, iar Delia doar două trupe, după ce duminica trecută a rămas şi fara 2B şi fără băieţii de la Station 4.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton