Afacerea „stupidă” cu care o tânără a devenit milionară. Cum reușește să câștige 500.000 de dolari pe lună

.

Având lunar un venit de șase cifre, Jen Hernandez a devenit milionară până la vârsta de 24 de ani. Tânăra câștigă mii de dolari pe zi, iar acum dă sfaturi altor persoane care vor să cunoască, la rândul lor, succesul.

Antreprenoarea, care nu are studii superioare, a reușit să își retragă soțul de pe piața muncii, în timp ce ea lucrează doar câteva ore pe zi.

Cheia succesului unei tinere care a devenit milionară la 24 de ani

Jen Hernandez spune că nu a avut un drum ușor de parcurs până aici, întrucât oamenii au atacat-o de multe ori, spunându-i că ea și ideea ei sunt „stupide”.

Dar Jen le-a dovedit tuturor că a avut dreptate, făcând acum un profit de 499.000 de dolari pe lună datorită afacerii sale.

Femeia, care este căsătorită și are trei copii, a folosit veniturile pentru a reinvesti în închirieri Airbnb. Într-o postare pe TikTok, Jen Hernandez a dezvăluit secretele din spatele câștigurilor ei, notează The Sun.

„Sunt o milionară de 24 de ani care a început acea afacere proastă care l-a pensionat pe soțul meu. Curăț cinci birouri pe zi și iau 250 dolari per birou. Asta înseamnă că ajung la 1.250 dolari pe zi, dar stai, angajez pe cineva să facă curățenia, opt ore pe zi, și plătesc acea persoană pe oră. Găsiți mai multe locuri de curățat și angajați mai multe persoane”, a scris tânăra într-un clip postat pe rețeaua de socializare pe care l-a intulat „Lucrează mai inteligent, nu mai greu”.

Citește și: O profesoară care și-a făcut un iubit de vârsta fiului ei dă lecții pe TikTok pentru cucerirea bărbaților mai tineri

Citește și: O femeie a reușit să slăbească 46 kg renunțând la un obicei banal. Este o greșeală pe care o fac mulți

Femeia, care a rămas însărcinată la vârsta de 19 ani, a explicat că nu a aruncat banii pe care i-a câștigat pe „mașini scumpe”, ci s-a concentrat pe reinvestire.

„Muncesc la 20 de ani pentru ca la 30 să mă relaxez și să călătoresc prin întreaga lume”, a mai spus ea.

Jen intenționează să se pensioneze la 30 de ani

Scopul ei este să iasă complet la pensie, în timp ce afacerea ei să funcționeze automat.

Jen Hernandez a dezvăluit și cum trăia înainte de pe o zi pe alta, însă acum câștigă sume de sute de mii de dolari.

În momentul în care și-a început afacerea de curățenie, tânăra susține că era „falită” și stătatea acasă cu primul ei copil.

„Știam că oamenii de succes nu se trezesc pur si simplu cu acest statut. Jen susține că nu știa nimic despre pornirea unei afaceri de curățenie,dar știa pe cineva care avea o afacere de curățenie specializată pe Airbnb și câștiga în jur de 1000 de dolari pe loc.

Citește și: Ce semnificație au visele? Trei lucruri legate de vise care te pot ajuta să le descifrezi, dezvăluite de psiholog

Citește și: Ea e sosia lui Kim Kardashian! A cheltuit 500.000 de dolari pe operații estetice ca să arate ca vedeta / Galerie foto

„În prima mea săptămână de la începerea afacerii mele de curățenie, am reușit să aduc acasă 3.000 de dolari și vă amintesc, soțul meu câștiga doar 500 dolari pe săptămână. Așadar, pentru noi lucrul acesta a fost uimitor”, a precizat ea.

De atunci, Jen a reușit să creeze o afacere de succes și nu se uită înapoi. Tânăra nu se mai uită la prețul lucrurilor și crede că „nu poate” să-l aibă pentru că „trebuie să economisească”, pentru că are „economii uriașe” datorită afacerii sale.

Sursă foto: Captură TikTok

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton