Un actor din Târgu-Mureș a fost găsit decedat în propria locuință

.

Sergiu Marocico, un actor cunoscut din Târgu-Mureș a fost găsit fără suflare în propria locuință. Din primele informații ale anchetatorilor, bărbatul s-ar fi sinucis după ce a avut un conflict în familie. Actorul avea 34 de ani.

Sergiu Marocico și soția sa se aflau în plin proces de divorț, iar bărbatul avea un ordin de restricție. În cursul zilei de marți, Sergiu a încălcat ordinul de protecție și a vizitat-o pe fosta soție la muncă.

El s-a întâlnit acolo și cu actualul ei partener, iar între cei doi bărbați s-a iscat o altercație, notează Observatornews.ro. Apropiații actorului spun că după incident, bărbatul și-a închis telefonul și nu s-a mai știut nimic de el.

Trupul său neînsuflețit a fost găsit de polițiști care s-au dus să-l caute acasă pentru a-i cere explicați cu privire la încălcarea ordinului de restricție încălcat. Inițial, poliția nu l-a găsit acasă, dar la câteva ore după prima căutare, l-au descoperit decedat în locuință.

Citeşte şi: Dan Negru, mesaj pentru fiul Mădălinei Manole. Petru a împlinit 13 ani

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia. Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost  identificate urme care să indice faptul că acesta  ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din cuplă în acest caz.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton