O mamă din Neamț și cei trei copii ai ei au ajuns la spital după ce ar fi consumat jeleuri „speciale”

.

O femeie din localitatea Cotu Vameș și cei trei copiii ai ei au fost transportați de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț la spital, după ce au acuzat simptome de „intoxicație cu cannabis”. Simptomele ar fi fost cauzate de consumul unor jeleuri „speciale”, potrivit SAJ Neamț, citat de Știri Neamț.

Din ce țară proveneau jeleurile și cine le-a oferit familiei

„Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că la data de 17 iunie, în jurul orei 12:00, o femeie de 39 de ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara țării. Ulterior, aceștia au manifestat o stare de rău, fiind transportați la o unitate medicală, din municipiul Roman. Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Reprezentanții Spitalului din Roman au transmis că toate cele patru persoane erau conștiente, însă prezentau tahicardie, grețuri și vărsături. „Din declarațiile pacienților, au consumat jeleuri ce aveau în conținut canabis”, au declarat reprezentanții.

Citește și: Un tânăr adoptat și-a făcut un test ADN și a descoperit secretul înfiorător al familiei biologice. „I-a ucis pentru bani”

Citește și: Cum a aflat o femeie că soțul ei are o relație secretă și copii cu mama ei. „Sunt cu el de la 15 ani!”

Citește și: Auroville, orașul în care nu există religie, politică și bani. Cum trăiesc oamenii de acolo

Unul dintre copii, în vârstă de 10 ani, a fost transferat de la spitalul din Roman la Spitalul „Sf. Maria” din Iași. „Pe anamneză și manifestările clinice s-a stabilit acest diagnostic, de intoxicație accidentală prin ingestie de jeleuri care aveau canabis. Copilul a fost internat în Compartimentul de Toxicologie al spitalului. A avut evoluție favorabilă, prin terapie simptomatică, și a plecat la domiciliu cu recomandări”, a transmis unul dintre medicii spitalului „Sf. Maria” Iași.

Ceilalți trei copii, având o stare generală bună, au plecat la domiciliu cu recomandare medicală.

Ar fi vorba despre jeleuri de căpșuni „strawberry cubes”, aduse de un prieten de familie din afara țării, mai relatează sursele Știri Neamț. În prezent încă se fac cercetări în acest caz.

Foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton