Se temea că fiul ei cu sindrom Down va fi judecat în prima zi de școală. Noroc cu un grup de motocicliști

.

Pentru majoritatea elevilor, sfârșitul lunii august este un moment ce aduce anxietate. Ei știu de efectele bullying-ului din școli. Aceștia sunt judecați, jigniți și uneori de alți elevi.

E suficient ca un elev să fie un pic mai diferit și ajunge țintă sigură. Elevii cu nevoi speciale suferă cel mai mult. Mama lui Sean Maehrer din Allentown, Pennsylvania se temea ca fiul ei cu sindrom Down să nu fie una dintre victimele fenomenului de bullying, la început de an școlar.

Familia și-a exprimat îngrijorarea printr-o postare pe Facebook. Postarea a ajuns și la un club local de motocicliști. Membrii acestuia au decis să acționeze.

În prima zi de școală, la ușa familiei Maehrer s-au prezentat în jur de 10 motocicliști pentru a-l escorta pe tânărul Sean la școală. Aceștia s-au gândit că, viitori colegi ai lui Sean îl vor aprecia pe aceasta dacă îl văd înconjurat de motocicliști.

Familia lui Sean va prețui această amintire, iar Sean s-a ales cu prieteni pe viață. Chiar și la un an de la această întâmplare, clubul de motocicliști îl vizitează la școală pe Sean și în încurajează atunci când are meciuri de fotbal.


Sursa foto 123rf

Citește și Copilul meu s-a născut cu Sindromul Down. Copilul meu este perfect

Citește și O tânără cu sindrom Down a primit o nuntă de ziua ei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton