World Class deschide Mega Mall, cel de-al 13-lea club

.
În calitate de lider al wellness-ului autohton, World Class şi-a asumat responsabilitatea să schimbe radical stilul de viaţă al românilor şi să transforme serviciile de fitness într-unele accesibile tuturor.

Tocmai de aceea anul 2014 a fost unul plin de schimbări pentru companie, iar aceste schimbări au început chiar cu misiunea ei: dorinţa de a transformacluburile World Class în locuri în care toţi românii vor să petreacă timp după casă şi muncă, iar fitness-ul să fie o alegere constantă şi naturală în vieţile lor.

În prima săptămână din mai, World Class deschide în Mega Mall, al 10-lea club din Bucureşti şi al 13-lea din ţară. Pe o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi, noul club pune la dispoziţia viitorilor clienţi studiouri de aerobic şi cyling şi o sală de 750 metri dotată cu echipamente de ultimă generaţie. Însă, elementul surpriză al acestui club va fi piscina semiolimpică, singura din zonă, cu o vedere panoramică asupra Bucureştiului.

Şi pentru că sala se află pe acoperişul mall-ului, clienţii se vor putea bucura de o privelişte impresionantă – vor vedea apusul atunci când aleargă pe bandă şi vor putea admira tot oraşul. Mai mult, clubul are spaţiul verde de jur împrejur, iar piscina o terasă impresionată, aşa că fiecare vizită la sală se poate transforma cu uşurinţă într-o escapadă similară cu cele în afara oraşului.

Şi în această nouă locaţie, World Class pune la dispoziţia iubitorilor de mişcare o echipă de oameni entuziaşti şi bine pregătiţi, care îşi vor ajuta clienţii să îşi transforme treptat şi sigur viaţa.

Mai multe detalii despre World Class Mega Mall găseşti pe www.worldclass.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton