Vicii care te ajută să slăbești

.
Când vrei să slăbești, nu trebuie să renunți la micile tale plăceri, precum ciocolata sau vinul. Vezi cum te ajută viciile să plătești.

Consumul de vin

Câteva pahare de vin pe săptămână te ajută să slăbești, potrivit yahoohealth.com. Strugurii conțin substanțe care schimbă felul în care acționează „genele grase”, întărind metabolismul și încetinind apariția de noi celule grase. Alte cercetări au arătat că resveratrolul diminuează efectele negative ale lipsei de exerciții fizice. Alege, însă, vinul alb, deoarece este mai eficient în pierderea kilogramelor în plus.

Sexul

În loc să petreci câteva ore la sală, ai putea să faci sex mai des. Cercetările au arătat că sexul duce la eliberearea de oxitocină, un hormon care îți elimină senzația de foame și scade grăsimea de pe burtă. În plus, sexul te ajută să arzi calorii.

Pastele

Cercetările au arătat că poți arde calorii mâncând paste, câtă vreme le consumi reci. Temperatura scăzută schimbă natura carbohidraților, iar organismul tău trebuie să lucreze mai mult ca să le digere. Un studiu a arătat chiar că, dacă mănânci paste reci, crești senzația de sațietate cu 50%.

Ciocolata

Cercetătorii americani au constatat că adulții care mănâncă mai multă ciocolată sunt mai slabi decât cei care mănâncă mai rar. Ai grijă, însă, să alegi ciocolată cu cel putin 75% cacao.

Sursa: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton