Top 5 reţete de sucuri detoxifiante pentru o piele de invidiat

.

Sucurile din fructe şi legume proaspete au o mulţime de avantaje: îţi dau mai multă energie, îţi ajută digestia, îţi curăţă tenul, îţi îmbunătăţesc circulaţia, te ajută să elimini stresul, să dormi mai bine şi îţi îmbunătăţesc aspectul pielii.
O mulţime de avantaje, nu-i aşa? Atunci ce-ar fi să le incluzi în dieta ta, cât mai repede cu putinţă?…
Scapă de toxine, simte-te perfect şi arată impecabil, cu ajutorul celor mai bune 5 reţete de sucuri detoxifiante. Iată care sunt acestea:

Locul 1: Suc din castravete, lămâie şi ghimbir

Amestecă într-un blender o jumătate de cană de apă, cu sucul de la o lămâie, un varf de linguriţă de ghimbir proaspăt ras, o bucată de castravete şi puţină mentă. Opţional, poţi înlocui apa cu gheaţă. Sucul rezultat este un detoxifiant puternic, ideal pentru rinichi, ficat, probleme digestive sau probleme ale pielii. Dacă ingredientele nu te conving pe deplin, poţi adăuga şi un fruct dulce, la alegere, fără a elimina însă un alt ingredient.

Locul 2: Suc din ananas, banană şi pătrunjel

Amestecă în blender aproximativ 300 de grame de ananas proaspăt cu una sau două banane şi o legătură de pătrunjel. Poţi adăuga opţional şi puţin ghimbir proaspăt ras, şi jumătate de lămâie verde, şi puţină gheaţă. Orice combinaţie ai alege, păstrează ananasul, banana şi pătrunjelul. Antioxidanţii şi vitaminele din acest suc au capacitatea de a-ţi reda energia aproape pe loc, iar dacă îl vei include în dietă vei observa schimbările pozitive chiar pe pielea ta. La propriu!

Locul 3: Suc din portocală, pepene roşu şi zmeură
Un suc delicios, care îţi va reda buna dispoziţie de îndată! Vitamina C din portocală, complexul de vitamine B din pepene şi mineralele din zmeură sunt secretul unui elixir de sănătate şi frumuseţe. Ai nevoie doar de o portocală, o felie mare de pepene roşu şi aproximativ 350 de grame de zmeură proaspătă. Acest suc, consumat rece, îţi va deveni cel mai bun prieten în zilele caniculare!

Locul 4: Suc din coacăze negre, afine şi prune
Se spune despre fructele mov şi albastre, foarte închise la culoare, că sunt printre cele mai bogate în antioxidanţi şi substanţe nutritive. Te vei convinge singură de acest lucru, dacă vei consuma timp de minim o saptămână, cel puţin o dată pe zi, un suc din coacăze negre, afine şi prune. Amestecă aproximativ 200 de grame de afine, 200 de grame de coacăze şi o mână de prune fără sâmburi într-un blender şi consumă sucul rezultat dimineaţa, pe stomacul gol. Chiar dacă în primele 2-3 zile stomacul tău s-ar putea să nu fie de acord, vei vedea că tranzitul tău se va regla de la sine în zilele următoare.

Locul 5: Suc din lămâie, mere verzi şi broccoli

Probabil că nu va fi cel mai gustos suc pe care l-ai băut până acum, dar dacă eşti dispusă să faci sacrificii pentru a avea un ten impecabil, o piele frumoasă şi o stare de spirit de invidiat, aceasta este calea – ai nevoie de o lămâie, două-trei mere verzi şi o mână de bucheţele proaspete de broccoli.
 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton