Poţi să ai un tonus excelent şi o talie mai subţire dacă mănânci alimente uşor de digerat, în mare măsură crude şi dacă înlocuieşti carnea cu lactatele, iar conservele cu fructe şi legume. În numai 10 zile vei fi mult mai energică şi vei reuşi să „topeşti” cu uşurinţă kilogramele care te deranjează.
ZIUA 1
Mic dejun: un pahar cu lapte, ½ cană fulgi de secară, un grepfrut. Gustare: 100 g brânză slabă (caş, de vaci). Prânz: supă de lobodă, salată (ceapă verde, salată, ridichi, pătrunjel). Cină: mâncare de spanac/urzici, orez brun.
ZIUA 2
Mic dejun: un iaurt, 2 felii pâine cu tărâţe, un măr. Gustare: 250 ml suc natural de portocale/grepfrut. Prânz: supă de lobodă, salată (ceapă, salată, ridichi, pătrunjel). Cină: mâncare de spanac/urzici, ciuperci la grătar.
ZIUA 3
Mic dejun: un pahar cu lapte, un ou fiert, o felie pâine prăjită. Gustare: 100 g brânză slabă (caş, de vaci). Prânz: supă de lobodă, salată (roşii, salată, morcovi). Cină: mâncare de spanac/urzici, legume la grătar.
Mic dejun: un iaurt, 2 felii pâine cu tărâţe, un grepfrut. Gustare: 250 ml suc natural de portocale/grepfrut. Prânz: supă de lobodă, salată (roşii, salată, morcovi). Cină: mâncare de ştevie, legume la grătar.
ZIUA 5
Mic dejun: un pahar cu lapte, ½ cană fulgi de secară, un măr. Gustare: 100 g brânză slabă (caş, de vaci) Prânz: supă de lobodă, salată (roşii, salată, morcovi). Cină: mâncare de ştevie, legume la grătar.
► Alte alimente recomandate: andive, anghinare, arpagic, linte, orez brun, nuci, migdale, alune, seminţe crude, consumate în cantităţi mici. ► Evită sarea şi alimentele acre! ► Dieta se repetă pentru încă 5 zile. Foto: Northfoto