Scapă de colăcei!

.

Vrei si tu un „mijlocel tras prin inel”? Talia groasa si abdomenul proeminent pot avea mai multe cauze, descopera ce tip de grasime ai ca sa stii cum scapi de ea…

Colacei pe talie

Excesul de grasime depus pe stomac, chiar deasupra taliei, se acumuleaza de obicei din cauza consumului excesiv de alcool si/sau zahar, spun expertii.

TE RECUNOSTI? Itsi plac orezul alb si pastele, mananci multa paine si, in ciuda celor mai bune intentii, scapi din cand in cand la dulciuri, iar gustarea ta preferata e un pachet de biscuiti sau o punga de chipsuri. Seara, te rasfeti cu un pahar de Pinot.

UNDE GRESESTI Prea mult zahar si hidrati de carbon rafinati, in combinatie cu prea putina miscare. Alcoolul este o bomba de grasime pentru abdomen. E zahar pur, care se depune direct pe talie si impiedica arderea oricarei alte grasimi pana cand alcoolul este metabolizat in intregime…

DIETA CEA NOUA… Scoate complet din alimentatie alcoolul si dulciurile, timp de doua saptamani. Mananca in schimb paine integrala, orez si paste brune, care elibereaza mai putina insulina, iti cresc toleranta la glucoza si mobilizeaza depozitele de grasime.

FA MISCARE! Aparatul Power Plate exista in Romania de mai multi ani in centrele de intretinere corporala si in salile de fitness. Tehnologia pe care o are la baza a fost utilizata in anii ’70 pentru antrenamentele cosmonautilor rusi. Acasa, bicicleta fixa e o alternativa buna, pentru ca iti lucreaza muschii oblici si pe cei abdominali.

Citeşte continuarea pe avantaje.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton