Terapia cu pietre de jad te scapă de infecţia urinară. Vezi cum!

.

Infecţia urinară, calculii la rinichi sau chiar paralizia, aceste probleme serioase de sănătate pot fi rezolvate cu masajul cu pietre de jad. De peste 5000 de ani, chinezii folosesc jadul pentru ceea ce ei numeau ”puterile sale magice” şi, observându-i efectele terapeutice pentru calculii renali, au numit-o ”piatra rinichilor”.
În secolul XX, măsuratorile ştiinţifice moderne au arătat că jadul are într-adevar puteri terapeutice deoarece are o compoziţie absolut specială: este formată din silicaţi de minerale, cele mai cunoscute fiind calciu, magneziu, fier, potasiu, zinc etc. În contact cu corpul uman, aceste minerale din jad rezonează cu mineralele din corpul nostru, rezultând o dinamizare a acestora din urma. Prin acest efect de rezonanţă, jadul are puterea de a echilibra mineralele din corpul nostru, ajutând la o absorbţie a lor atunci când este nevoie sau dimpotrivă, la o eliminare când sunt în exces.

Ca şi beneficii asupra corpului uman: eliminare calculi renali (nisip şi pietre la rinichi), echilibrări hormonale, stimularea circulaţiei sangvine, calmare, somn mai liniştit, ajută împotriva insomniilor. Nicoleta Magargiu, Manager Casa Jad, ne răspunde la câteva întrebări menite să ne lămurească cu priviri la contraindicaţiile şi beneficiile acestui tratament.

Există persoane cărora le este interzis?

Terapia cu pietre de jad şi raze infraroşii este contraindicată femeilor însărcinate datorită faptului că prin căldura degajată de pietrele de jad se produce dilataţie, ori nu ne dorim asta decât în momentul naşterii iar atunci, un aparat cu pietre de jad încălzit este într-adevăr recomandat pentru a grăbi dilataţia colului. Persoanelor cu osteoporoză gravă, atunci când există risc de fracturi pentru că oasele sunt fragile şi masajul pe pietre din jad masiv devine contraindicat. Persoanelor cu tijă metalică pe coloana vertebrală pentru că, de la caldură, aceasta s-ar putea încălzi. Persoanelor cu inflamaţii acut supurative. Persoanelor cu hipertensiune gravă – datorită căldurii, fluxul sangvin creşte şi tensiunea arterială poate creşte şi ea.

Din ce este compus un pat de masaj şi după ce principii funcţionează?

În interiorul patului, sunt «ascunse» 9 role de jad pentru masajul coloanei vertebrale şi 4 role de jad pentru masajul picioarelor. Dispozitivul oferă masaj şi la picioare, extrem de util pentru drenarea limfei, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi eliminarea sindromului de mâini şi picioare reci, prezent mai ales la femei, atât în sezonul rece, cât şi în cel cald. Aceste role de jad se încălzesc şi emit raze infraroşii, extrem de benefice pentru sănătate.
În plus, la interior, se mai găsesc două benzi din fibra de carbon care produc căldură suplimentara (raze infraroşii), iar aplicate pe aceste două benzi din fibră de carbon, se află 100 de pietre de turmalină.
Patul de masaj cu pietre de jad este o combinaţie minunată între tradiţie şi tehnologie. Patul de masaj înglobează principii de Medicină Tradiţională Chineze precum cristaloterapie (pietre de jad, pietre de turmalină), termoterapie (raze infraroşii) şi presopunctură (presiunea rezultată pe centrii nervoşi prezenţi în coloana vertebrală prin greutatea propriului nostru corp pe rolele de jad, «ascunse» in interiorul patului). Toate aceste principii de Medicina Chineza sunt inglobate intr-un masaj extrem de relaxant pentru a transmite impulsuri nervoase (masaj reflaxogen) catre toate organele corpului nostru, energizandu-le si deblocand qi-ul, energia vitala.

Cât timp îşi menţine beneficiile o şedinţă de masaj ?

Depinde la ce beneficiu ne referim. Ca şi nivel de energie după o singură şedinţă, oamenii ne povestesc încântaţi că 2-3 zile, au fost Duracell – după cum s-a exprimat un client de-al nostru într-un mod foarte plastic, extrem de încărcaţi de energie şi voie bună şi cu poftă de a face treabă.
Ca îndepărtare a durerilor, avem cazul unui medic stomatolog, cu dureri acute de spate, care a scăpat de durerea după o singură şedinţă şi a mai simţit nevoia să ne viziteze abia după 5 luni pentru că revenise durerea.
Dar este important să înţelegem că sănătatea se menţine. Prevenţia este calea uşoară şi ieftină de a avea grijă de noi, combaterea este cea grea şi scumpă din punct de vedere financiar.

Câte şedinţe este indicat să se facă şi la ce interval de timp?

Este indicată o cură de cel puţin 24 de şedinţe dacă dorim efecte pentru afecţiuni mai vechi. Se recomandă şedinţe zilnice sau la maxim 2 zile distanţă între ele, aşadar «atacarea» problemei într-un mod intensiv. Din cauza lipsei de timp, a programului încărcat, sunt mulţi clienţi de-ai noştri care decid să cumpere patul de masaj pentru acasă pentru a face terapie zilnică în propriul cămin. Şedinţa zilnică de masaj pe patul cu pietre de jad este absolut recomandată deoarece are un puternic efect de detoxifiere. Şi dacă în fiecare zi avem o alimentaţie nesănătoasă (fast food), respirăm un aer poluat, încărcat de praf şi ne stresam la job, la final de zi, o detoxifiere pentru organism şi minte devine absolut necesară. De aceea, dacă aveţi patul acasă, nu se recomandă efectuarea de pauze căci organismul doar se întăreşte prin terapie, în nici un caz nu se sensibilizează. Ba mai mult, o şedinţă zilnică de masaj va asigura o prevenţie extraordinară, menţinerea sănătăţii de care vă bucuraţi la un anumit moment în timp.

    
Vedete din Romania Vedete internationale