De ce e sănătos să faci pilates

.

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, exerciţiile de pilates au o mulţime de alte beneficii, printre car eo postură mai bună, un echilibru mai bun şi un tonus psihic îmbunătăţit.

Ce beneficii au exerciţiile Pilates:

– Este un tip de antrenament care ne ajuta atat pe plan fizic cat si mental
– Imbunatatirea respiratiei
– Imbunatatirea posturii, in general a alinierii coloanei vertebrale si a pelvisului
– Imbunatatirea controlului miscarilor natural ale corpului ( initial cel care a creat acest concept l-a numit „contrology”)
– Imbunatatirea echilibrului
-Tonifiere
– Creste calitatea exercitiilor executate si astfel efectul pe care acestea il au asupra fizicului
– Imbuntatirea tonusului psihic, ajutand astfel la eliminarea stresului cotidian
– Este un tip de antrenament care poate ajuta la eliminarea partiala a anumitor deficient de postura, astfel incat este adesea utilizat in terapii
– Deblocarea retractiilor, care impiedica, cel mai adesea, miscarile naturale ale corpului.

In weekend-ul 27-28 aprilie, va veni la Bucuresti, la invitatia Scolii Fitness Scandinavia, cel mai popular Pilates Master Trainer international, italianul Alessandro Meloni.
alessandro meloni

Alessandro este considerat un „guru” in materie de Pilates, atat in Italia, cat si pe plan international . El este absolvent al Academiei de Stiinte Motorii, din Urbino. Cariera lui fulminanta in domeniul fitness-ului a inceput in 1996. De atunci, el s-a dezvoltat si a devenit un antrenor de fitness extrem de respectat, avand privilegiul de a preda la cateva dintre cele mai mari evenimente si conventii din Europa. In anul 2005, Alessandro si-a inceput cariera in domeniul Pilates, la prestigiosul “Jolita Trahan”. A fost atat de fascinat incat a ales sa devina Master Trainer. La scurt timp dupa aceea, a pus bazele propriei scoli de Instructori de Pilates – celebra “Pilates International Network”. Aceasta scoala este acum afiliata Scolii Fitness Scandinavia, din Romania. Rezultatul acestei colaborari se va regasi in lansarea unui program de pilates gandit in beneficiul iubitorilor de sport din Romania.

Detalii pe www.fitness-scandinavia.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton