Din cele mai vechi timpuri, oamenii au descoperit că plante precum: cătina, măceşul şi coacăzul negru au proprietăţi deosebite, care le menţin sănătatea
Iata cum ajuta proprietatile acestor plante organismul uman:
Catina
Fructele de catina sunt considerate un aliment minune, pentru ca au o concentratie mare de vitamina C, aproape de zece ori mai mare decat o au citricele, dar si una de beta-caroten mai mare decat morcovul.
De asemenea, catina ofera organismului si vitaminele: A, B, E, P, K, F si microelemente precum fosfor, potasiu, magneziu, calciu, fier si sodiu. Fructele de catina au un gust dulce-acrisor si se pot consuma in amestec cu miere de albine, dimineata, pe stomacul gol.
Zilnic, o lingurita de catina cu miere va ajuta organismul sa lupte cu virusii si sa incetineasca procesul de imbatranire.
Vezi continuarea pe avantaje.ro!
Ultima modificare octombrie 28, 2020 1:34 pm