4 rețete de sucuri delicioase și sănătoase recomandate de trupa Amadeus

.

Sunt tinere, frumoase și pline de energie pe scenă. Cele patru artiste din trupa Amadeus au un stil de viață sănătos, iar acest lucru se observă și asupra tenului lor impecabil și al siluetei. Unul din secretele lor îl reprezintă smootie-urile sănătoase și naturale pe care le beau zilnic. Fiecare are însă preferatul ei.
Andreea Runceanu preferă smoothie-ul cu banane, căpșuni, ananas, spanac și lapte de cocos. Banana conține mult potasiu, căpșunile fibre și vitamina C, ananasul enzime pentru digestie, spanacul mult fier și ajută sistemul imunitar, iar laptele de cocos este un diuretic natural.
Patriciei Cimpoiașu îi place smoothie-ul cu lime și vanilie. “Îl prepar dintr-o jumătate de cană de iaurt de vanilie, o mână de frunze de spanac, 2 lingurițe de miere, o jumătate de banană, 2 lingurițe de suc de lime, câteva picături de esență de vanilie, o jumătate de cană de lapte. Totul se amestecă în blender. E delicios!”, spune artista.
Bianca Gavrilescu, fost Top Model România, își întreține silueta cu un smoothie din avocado, ananas, spanac și banană. Băutura-minune se prepară la blender din: jumătate de cană de ananas tăiat cubulețe, o jumătate de avocado, două mâini de frunze de spanac, 50 de grame de lapte de migdale sau lapte de soia și o banană, ideal înghețată.
Naomi Anelis a devenit fan al smoothie-urilor, ca și colegele ei de scenă. Pianistei îi place smoothie-ul tropical realizat din ananas (o cană cu cubulețe), patru mâini de frunze de spanac, o banană și 200 de grame de apă de cocos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton