Reţete şi reguli sănătoase care previn cancerul

.

Hrana vie bazată pe sucuri de legume şi fructe poate să fie cea mai bună alegere, dar şi terapie pentru toate afecţiunile întâlnite în societatea noastră.
O spune autoarea Elena Niţă Ibrian în cartea ,,Hrană vie în 238 de reţete,, după ce a adoptat un stil de alimentaţie sănătos şi s-a vindecat de cancer.
Din cele mai vechi timpuri, plantele, fructele, legumele, seminţele consumate crude au fost considerate elemente terapeutice.
În prezent, tot mai mulţi oameni au devenit interesaţi de bucătăria fără foc, deoarece prin tratarea termică a alimentelor (fiertul, prăjitul, coptul) se distrug substanţele nutritive active precum: enzimele, vitaminele, proteinele.
Atunci când ne rupem de natură ne îmbolnăvim de boli foarte grave, pentru că mâncăm hrană moartă.
Hrana vie se bazează pe consumul de enzime, pe care le găsim doar în produsele alimentare proaspete şi crude: legume, fructe, cereale, germeni, zarzavaturi.
Este bine de ştiut că enzimele se distrug la 38 grade celsius, iar la 54 grade celsius dispar complet.
Citeşte mai multe despre regulile de prevenire a cancerului, pe Avantaje.ro
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton