Prințul moștenitor al Danemarcei a fost operat după ce s-a plâns de dureri

.
Prințul moștenitor al Danemarcei, Frederik, a fost operat de hernie de disc, la spitalul Rigshospitalet din Copenhaga, potrivit Palatului regal.

În vârstă de 50 de ani, Frederik va avea un program de recuperare în următoarele săptămâni, iar acest lucru va duce la anularea participării sale la evenimentele oficiale.

Prințul moștenitor, tată a patru copii, este cunoscut pentru interesul deosebit pe care îl manifestă față de sport și este membru al Comitetului Internațional Olimpic.

Citește și: Dakota Johnson a avut nevoie de consiliere psihologică după ce a jucat în filmul „Suspiria“

În luna mai, când a împlinit 50 de ani, mii de admiratori ai familiei regale daneze s-au reunit în centrul capitalei Danemarcei pentru a-l ovaționa. Cu această ocazie au fost organizate mai multe evenimente în Danemarca, printre care o competiţie regală de alergări, denumită Royal Run, care s-a desfăşurat în cinci oraşe daneze. Într-o înregistrare video difuzată la acea vreme de Palat, el a dezvăluit că suferă de dureri de spate, relatează The Local.

În trecut, Frederik s-a înscris la competiţii de triatlon unde participanţii înoată, pedalează şi aleargă.

Citește și: Costumația lui Nicki Minaj a cedat în timpul unui concert. Reacția artistei este neprețuită VIDEO

Un sondaj publicat în prima parte a acestui an arată că 80% dintre danezi consideră că prinţul Frederik va fi un rege „foarte bun” sau „în principal bun”.

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton