Ce să NU mănânci de dimineață

.

Să mănânci micul dejun este un obicei sănătos, dar dacă mănânci ce nu trebuie, nu te ajută cu nimic. Află de ce alimente trebuie să te ferești dis-de-dimineață.

Cerealele de duzină

Vezi reclame la televizor la cerealele integrale necesare pentru un mic dejun sănătos. Ce nu spun, însă, este că toate aceste produse comercializate la greu peste tot sunt pline de zahăr. Exact ingredientul pe care vrei să-l eviți de dimineață – și pe tot parcursul zilei, de fapt.

Pizza sau alte tipuri de junk food

Pe acestea nu ar trebui să le mai mănânci deloc, nu doar să le eviți dimineața. Sunt grase, pline de calorii și nu îți hrănesc deloc organismul, ci doar îl îngrașă.

Produse de patiserie

Atunci când ești pe fugă și nu ai timp să mănânci acasă, probabil te gândești să-ți iei un pateu sau un covrig de pe drum. Greșit! Produsele de patiserie sunt la fel de dăunătoare ca si junk-foods, pentru că sunt făcute din făină, zahăr și multe grăsimi rele – din cauza margarinei conținute.

Mezeluri

Cărnurile procesate sunt alte produse alimentare pe care ar trebui să le eviți de dimineață. Au fost tratate cu diferite substanțe care nu sunt tocmai sănătoase și nu ar trebui să le introduci în corpul tău.
Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton