Monica Gabor dezvăluie dieta care o menţine frumoasă. Află ce mănâncă la mic-dejun

.

Fosta „scorpie de la Izvorani” a revenit, la scurt timp de la naştere, la trupul de sirenă care l-a fermecat pe Irinel Columbeanu. Acum, Moni, care are o relaţie cu un bogat afacerist chinez, continuă să-şi menţină talia de model de podium şi chiar să fie curtată pentru prezentările de modă sau şedinţe foto de promovare a unor branduri.
Însă, pentru a rămâne în cărţi ca model, Monica a făcut mereu sacrificii. Pe vremea în care era încă soţia lui Irinel, vedeta povestea într-un interviu acordat Libertatea că silueta sa este rod al multor ore de sport, dar şi al unei alimentaţii echilibrate.
„Alerg pe bandă şi merg cu bicicleta, pentru că vreau să câştig masă musculară. În plus, am început să mănânc multe proteine. Beau numai lapte de soia, iar dimineaţa îmi prepar singură micul dejun, care conţine cereale şi multe seminţe de tot felul. Când am derapaje şi mănânc câte o ciocolată – se întâmplă rar! – mă pedepsesc şi alerg cu doi kilometri mai mult pe bandă”, povestea băcăuanca.
Mai mult, aceasta spune că obişnuiască să meargă în cabinetele de înfrumuseţare de trei ori pe săptămână, pentru masaje de tonifiere şi anticelulitice.
Află mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton