Monica Bellucci, cunoscută pentru suplețea sa, s-a îngrășat 20 de kilograme. Atunci s-a hotărât să urmeze o dietă inventată chiar de ea, cu ajutorul căreia a slăbit 18 kilograme.
Regulile Monicăi Bellucci
Prima regulă: trei mese pe zi.
A doua regulă: jos grăsimile, alcoolul, dulciurile şi îngheţata, toate zaharuri rapide care stimulează secreţia de insulină şi depunerea de grăsimi.
A treia regulă: cel puţin doi litri de lichide pe zi, dar numai apă plată şi ceaiuri. În privinţa legumelor crude sau fierte, ele pot fi mâncate la discreţie.
A patra regulă: renunţarea severă la gustări şi repetarea felurilor la masă.
„Am reușit să slăbesc învăţând să spun nu„, a declarat Monica.
Micul dejun: ceai sau cafea, 50 g pâine de graham, 30 g brânză degresată sau un ou sau o felie de şuncă sau friptură slabă, un iaurt natural, un suc proaspăt de fructe.
Ora 11: un măr. La prânz: o salată de crudităţi, 70 g carne sau peşte la grătar sau fierte, legume fierte în aburi, 150 g fecule (paste, orez, cartofi), 20 g brânza, 1 fruct. Ora 17: un ceai natural fără zahâr. Cina: supă de legume sau salată verde, 70 g carne slabă sau peşte, ouă fierte, salată de crudităţi, un iaurt, un fruct.