Mihaela Bilic, despre cel mai puternic agent de îmbătrânire: „E ca și cum pui rugină în fiecare celulă”

.

Mihaela Bilic a dezvăluit care este ingredientul care îmbătrânește cel mai mult celulele. Medicul nutriționist a precizat că este vorba de un condiment care se regăsește în fiecare gospodărie.

Mihaela Bilic, despre cel mai puternic agent de îmbătrânire

Mihaela Bilic a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, unde a dezvăluit care este cel mai puternic agent de îmbătrânire, după Soare. Este vorba de un ingredient ce se regăsește în fiecare produs procesat, dar și în bucătăria fiecărei gospodine.

„Zahărul este cel mai puternic agent de îmbătrânire, după Soare. Lăsați anti-ageing-urile de pe toate formele, injectabile, chirurgicale, eliminați zahărul din alimentație pentru că el face oxidare la nivelul fiecărei celule. E ca și cum pui rugină în fiecare celulă. Și atunci, dincolo de siluetă, e bine de știut, fumatul, zahărul și soarele, sunt cele trei elemente care strică pielea”, a explicat medicul nutriționist.

Dr Bilic a explicat că ea a renunțat de mult la zahăr, pe care îl înlocuiește cu glucoză.

„Se poate trăi fără zahăr. Ăsta este lucrul pe care l-am eliminat de mult din alimentația mea. Eu nu mănânc nici fructe, că fac poftă de mâncare”, a precizat ea.

Citește și: Ingredientul pe care trebuie să îl introduci în dietă. Mihaela Bilic: „Are efect de detoxifiere a ficatului, stimulează metabolismul și accelerează circulația”

Citește și: Mihaela Bilic spune că masa de seară nu îngrașă. Ce trebuie să mâncăm la cină pentru a slăbi

Medicul nutriționist trage un semnal de alarmă

Mihaela Bilic a tras un semnal de alară pe fondul consumului excesiv de alimente nesănătoase. Aceasta spune că, peste câțiva ani, românii vor deveni obezi.

„Mâncarea semi-preparată, tot ce înseamnă ambalat, ultraprocesat, nu numai că e multă, dar e atât de la îndemână, sunt foarte bogate în zahăr și în grăsimei, lucruri care sunt extrem de hrănitoare, și atunci noi nu mai mâncăm mâncare puțin hrănitoare pe care trebuie să o mestecăm o săptămână și te miri ce să alegem din ea, ci noi primim numai esență de nutrienți și organismul normal că se îngrașă, că e prea mult pentru el”, i-a spus medicul lui Damian Drăghici.

Citește și: Mihaela Bilic, patru rețete dietetice de vară. Cum se prepară piperchi, vinete cu tahini sau lapte de pasăre

Citește și: Mihaela Bilic, alimentul care te hidratează și hrănește, fără pericol pentru siluetă: „Are și efect probiotic”

Mai mult, ea a precizat că nu trebuie să avem trei mese pe zi, ci putem sări peste anumite mese ale zilei pentru a duce o viață mai sănătoasă.

„Cine a trans concluziile astea că noi trebuie să avem trei mese pe zi? Noi mâncăm foarte mult cantitativ, foarte mult caloric. Eu dacă ar fi să fiu onestă, fără a dramatiza, nu pot să spun decât că vom sfârși cu toții obezi. E firesc, nu avem cum să scăpăm”, a subliniat Mihaela Bilic.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mihaela Bilic

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton