Mihaela Bilic, despre alimentul minune care te scapă rapid de kilogramele în plus: „Campion când vine vorba de slăbit”. Este la îndemâna oricui

.

În căutarea soluțiilor eficiente pentru slăbit, multe persoane apelează la diete complexe și restrictive. Totuși, conform medicului nutriționist Mihaela Bilic, există un aliment simplu și accesibil care poate contribui semnificativ la pierderea în greutate. Care este acesta?

Ce aliment minune te ajută să scapi de kilograme rapid

Mihaela Bilic este un renumit medic nutriționist din România, cunoscută pentru expertiza sa în domeniul nutriției și al dieteticii. Cu o vastă experiență în consilierea nutrițională, aceasta a dezvăluit pentru cei care o urmăresc pe paginile sale de social media care este alimentul minune care topeşte un număr foarte mare de kilograme nedorite, într-un timp foarte scurt.

Se pare brânza proaspătă, care este și alimentul pe care îl găsim peste tot în ţară, poate juca un rol important în dietele de slăbire. Ușor de digerat și bogată în nutrienți esențiali, aceasta poate ajuta la pierderea rapidă și eficientă a kilogramelor în plus.

„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede”, a scris aceasta pe contul ei de instagram, subliniind că acest aliment poate fi consumat oricând și în orice cantitate.

Citeşte şi: Mihaela Bilic spune că apa băută în timpul mesei nu diluează sucurile gastrice, ci ajută la slăbit. „Veți mânca mai puțin!”

„Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescență după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului”, a explicat medicul nutriţionist.

Astăzi, brânza de vaci este sinonimă cu alimentația dietetică și este recunoscută pentru eficiența sa în dietele de slăbit.

„Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!”, a adăugat aceasta pe contul ei de instagram.

Brânza proaspătă, cunoscută sub denumirea de „cottage cheese” în țările anglo-saxone, a fost subiectul unor studii care au demonstrat beneficiile sale în curele de slăbire. Cercetările britanice au arătat că produsele lactate cu zer, precum laptele bătut, brânza proaspătă și urda, pot crește eficiența curelor de slăbire cu până la 30%.

„Când spunem «brânză de vaci» ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetătorii englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire”, a mai spus aceasta pe contul ei de instagram.

Citeşte şi: Mihaela Bilic, despre beneficiile și riscurile dietei vegetariene. De ce a renunțat Miley Cyrus la acest stil de viață

Citeşte şi: Care sunt alimentele anti-foame? Mihaela Bilic: „Ne satură cu puține calorii. Fără să ne pună în pericol silueta!”

Mihaela Bilic, despre alimentul minune care te scapă rapid de kilogramele în plus: „Campion când vine vorba de slăbit”. Este la îndemâna oricui

Un studiu recent a comparat două grupuri de persoane care urmau diete identice din punct de vedere al numărului de calorii, dar cu diferențe în consumul de produse lactate. Rezultatele au arătat că persoanele care consumau brânză proaspătă și alte lactate au pierdut mai mult în greutate decât cele care nu includeau aceste produse în dietă.

„Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate”, explică Mihaela Bilic.

Ce recomandă Mihaela Bilic

Pentru cei care doresc să slăbească, Mihaela Bilic recomandă integrarea brânzei proaspete în dieta zilnică. Nutriţionista a specificat că nu există o limită de cantitate, indiferent de procentajul de grăsime, astfel că poate fi consumată oricând şi oriunde de cei care îşi doresc să scape de kilogramele în plus.

„Așa că, de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume – fără limită de cantitate – indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a mai scris Mihaela Bilic.

Sursa foto: Facebook şi Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton