Mihaela Bilic a dezvăluit că există un aliment care ajută la scăderea în greutate, datorită faptului că are puține calorii, elimină inflamația din organism și intensifică arderile. Medicul nutriționist a precizat că acesta este consumat des în țările nordice și are numeroase beneficii.
Mihaela Bilic, despre alimentul care face minuni pentru siluetă
Mihaela Bilic a explicat pe pagina ei de Facebook că există un aliment care poate înlocui cu ușurință grătarul și salata din meniul persoanelor care vor scape de kilogramele în plus. Mai mult, peștele, pentru că despre el este vorba, are o mulțime de beneficii.
„Ce se întâmplă dacă mănânci pește dimineața, prânz și seara? Ești înalt, slab, blond și cu ochi albaștri”, a glumit medicul nutriționist.
„Mai în glumă mai în serios, locuitorii din țările nordice chiar mănâncă pește foarte des și chiar arată diferit fată de restul populației. Nu mai pun la socoteală faptul că ei consumă produse lactate la greu și nu suferă de intoleranță la lactoză, ca restul europenilor. Dar înapoi la pește, n-am văzut nicio piață în care peștele să ocupe mai bine de 80% din standuri, la ei totul e cu pește! Pe lângă beneficiile pentru sănătate, este incontestabil că nu poți să fii gras mâncând pește”, a afirmat Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.
Aceasta recomandă consumul de paște persoanelor care vor să ajungă la greutatea ideală.
„Pentru adulții care țin la siluetă și vor să scape de kilogramele în plus, peștele este soluția, acolo unde carnea la grătar cu salată nu mai dă rezultate. La același număr de calorii consumate, combinația de proteine și grăsimi din pește poate debloca metabolismul, elimină inflamația din organism și intensifică arderile. Iar când vine vorba de piele frumoasă, ameliorarea celulitei și protecție împotriva îmbătrânirii, cine credeți că vă ajută? Ați ghicit, tot peștele! Pe orice mal de mare v-ați afla, alegeți pește…și nu veți regreta!”, a precizat medicul nutriționist.
Beneficiile consumului de pește
Peștele este un aliment bogat în acizi grași esențiali și alți nutrienți importanți pentru organismul uman. Peștele este plin de nutrienți care lipsesc foarte multor oameni din dietă. Aceștia includ proteine de înaltă calitate, iod și diverse vitamine și minerale. Speciile grase de pește sunt uneori considerate cele mai sănătoase. Acest lucru se datorează faptului că peștele gras, inclusiv somonul, păstrăvul, sardinele, tonul și macroul, este mai bogat în nutrienți pe bază de grăsimi.
Aceștia includ vitamina D, un nutrient solubil în grăsimi, care lipșește multor oameni. Peștele gras are, de asemenea, acizi grași omega-3, care sunt esențiali pentru funcționarea optimă a corpului și a creierului.
Beneficiile consumului de pește:
Poate reduce riscul de atacuri de cord și accident vascular cerebral
Conține substanțe nutritive esențiale în timpul dezvoltării