Mihaela Bilic, despre alimentul care face minuni pentru siluetă: „Elimină inflamația din organism și intensifica arderile”

.

Mihaela Bilic a dezvăluit că există un aliment care ajută la scăderea în greutate, datorită faptului că are puține calorii, elimină inflamația din organism și intensifică arderile. Medicul nutriționist a precizat că acesta este consumat des în țările nordice și are numeroase beneficii.

Mihaela Bilic, despre alimentul care face minuni pentru siluetă

Mihaela Bilic a explicat pe pagina ei de Facebook că există un aliment care poate înlocui cu ușurință grătarul și salata din meniul persoanelor care vor scape de kilogramele în plus. Mai mult, peștele, pentru că despre el este vorba, are o mulțime de beneficii.

„Ce se întâmplă dacă mănânci pește dimineața, prânz și seara? Ești înalt, slab, blond și cu ochi albaștri”, a glumit medicul nutriționist.

„Mai în glumă mai în serios, locuitorii din țările nordice chiar mănâncă pește foarte des și chiar arată diferit fată de restul populației. Nu mai pun la socoteală faptul că ei consumă produse lactate la greu și nu suferă de intoleranță la lactoză, ca restul europenilor. Dar înapoi la pește, n-am văzut nicio piață în care peștele să ocupe mai bine de 80% din standuri, la ei totul e cu pește! Pe lângă beneficiile pentru sănătate, este incontestabil că nu poți să fii gras mâncând pește”, a afirmat Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.

Citește și: De ce este periculos să mâncăm castraveții cu tot cu coajă. Avertismentul oamenilor de știință. „Nu e suficient să îi spălăm!”

Citește și: În ce a constat dieta lui Hugh Jackman pentru rolul Wolverine. A fost nevoit să consume 6000 de calorii pe zi

Aceasta recomandă consumul de paște persoanelor care vor să ajungă la greutatea ideală.

„Pentru adulții care țin la siluetă și vor să scape de kilogramele în plus, peștele este soluția, acolo unde carnea la grătar cu salată nu mai dă rezultate. La același număr de calorii consumate, combinația de proteine și grăsimi din pește poate debloca metabolismul, elimină inflamația din organism și intensifică arderile. Iar când vine vorba de piele frumoasă, ameliorarea celulitei și protecție împotriva îmbătrânirii, cine credeți că vă ajută? Ați ghicit, tot peștele! Pe orice mal de mare v-ați afla, alegeți pește…și nu veți regreta!”, a precizat medicul nutriționist.

Beneficiile consumului de pește

Peștele este un aliment bogat în acizi grași esențiali și alți nutrienți importanți pentru organismul uman. Peștele este plin de nutrienți care lipsesc foarte multor oameni din dietă. Aceștia includ proteine de înaltă calitate, iod și diverse vitamine și minerale. Speciile grase de pește sunt uneori considerate cele mai sănătoase. Acest lucru se datorează faptului că peștele gras, inclusiv somonul, păstrăvul, sardinele, tonul și macroul, este mai bogat în nutrienți pe bază de grăsimi.

Citește și: Mihaela Bilic a dezvăluit care este fructul verii ce ne oferă protecție solară: „Satisface eficient pofta de dulce și nu îngrașă”

Citește și: 7 băuturi care luptă împotriva bolilor. Cum să îți întărești sistemul imunitar

Aceștia includ vitamina D, un nutrient solubil în grăsimi, care lipșește multor oameni. Peștele gras are, de asemenea, acizi grași omega-3, care sunt esențiali pentru funcționarea optimă a corpului și a creierului.

Beneficiile consumului de pește:

  • Poate reduce riscul de atacuri de cord și accident vascular cerebral
  • Conține substanțe nutritive esențiale în timpul dezvoltării
  • Poate stimula sănătatea creierului
  • Ajută la prevenirea și tratarea depresiei
  • Este o bună sursă alimentară de vitamina D
  • Reduce riscul de boli autoimune
  • Protejează vederea
  • Poate îmbogăți calitatea somnului
  • Poate ameliora simptomele depresiei

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton