Instructor de sport: Yoga poate alunga energiile negative!

.
Maria Polydorou este instructor de yoga în Atena, Grecia și a explicat într-un interviu exclusiv pentru Unica.ro cum poți alunga energiile negative prin practica yoga.

Citește și: 10 fructe și legume de toamnă care întăresc imunitatea

 

Ne poate ajuta yoga să alungăm energiile negative?

Da, desigur. Yoga ne leagă emoțiile cu gândurile și cu faptele noastre, așa că atunci când facem yoga învățăm cum să ne înțelegem mai bine, cum să identificăm acele gânduri și angoase, pentru ca ulterior să putem să le înfruntăm și să le rezolvăm.

 

Yoga ne ajută să slăbim?

Cred că atunci când faci yoga, scopul tău nu ar trebui să fie slăbitul. Filozofia yoga se concentrează pe gânduri și emoții, dar totuși cred că ne poate ajuta să ne înfrânăm poftele culinare, de exemplu și să fim mai responsabili cu stilul alimentar pe care-l avem. Yoga te ajută să descoperi latura sănătoasă – fizic și psihic – a oricărui lucru pe care îl întreprinzi sau a oricărui lucru pe care îl mănânci sau îl bei. Deci în contextul acesta, da, yoga ne poate ajuta să slăbim.

 

Primele 3 reguli pentru un stil de viață sănătos

Un somn odihnitor, exerciții fizice și o bună alimentație. O nutriție corectă nu înseamnă doar ce alimente mâncăm, ci include și oamenii pe care îi avem în preajmă, gândurile pe care le avem, lucrurile la care alegem să privim, orice impresie pe care ne-o facem într-un anumit context. Dacă toate acestea sunt pozitive, atunci suntem și noi sănătoși, dar dacă nu, ne putem alege cu boli și energii negative.

Foto: 123rf

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton