Implanturile nu sunt soluția pentru sânii lăsați. Află de ce

.

Implantul de silicon nu va rezolva problema sânilor lăsați, ci este nevoie de încă o intervenție chirurgicală. Află ce spun specialiștii!
”Procesul natural al îmbătrânirii scade fermitatea sânilor, astfel că și forma și consistența acestora se modifică. De vină sunt procese precum nașterea, alăptarea, fluctuațiile în greutate. În urma lor, pielea se retrage, însă doar parțial, neputând să-și recapete fermitatea dinainte”, explică chirurgul estetician Vangelis Vasalos.

De ce implantul mamar nu este soluția pentru sânii lăsați

Atunci când se aplică un implant în sânii deja lăsați, la câteva luni de la intervenție, pielea se întinde în exces, astfel că sânii se vor lăsa din nou.
Femeile cu sânii lăsați care vor să-și ”reîntinerească” bustul trebuie să apeleze atât la implanturi, cât și la liftingul mamar.
”Ridicarea și mărirea sânilor cu implant este calea cea mai bună de a obține bustul dorit. În aceste cazuri, pentru prevenirea lăsării sânilor deja lăsați, excesul de piele de dedesubt este îndepărtat. Astfel, operația se desfășoară în două etape: inițial se introduc în sâni implantele de silicon, se repoziționează areola, iar la final se îndepărtează surplusul de piele”, afirmă specialistul.
Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton