Greșeli alimentare care îți fac fundul mare

.
Orice femeie își face griji pentru formele ei, mai ales la sfârșitul iernii, când kilogramele în plus ne dau tuturor dureri de cap și când începe sezonul detoxificărilor agresive. Vezi ce greșeli alimentare îți fac fundul mare, ca să le eviți grațios.

Nuci și alune

Au multe calorii, dar sunt o gustare sănătoasă. În plus, au acizi grași sănătoși, proteine și calorii care se duc unde trebuie. Dacă vrei să ai un fund sexy trebuie să începi cu o alimentație variată și sănătoasă, iar dacă vrei să scapi de grăsime, trebuie să eviți astfel de gustări în exces.

Avocado

O altă gustare sănătoasă, dar care te poate păcăli pe cântar este avocado.

Doar pentru că este sănătos și recomandat în multe diete datorită conținutului de nutrienți și a gustului bun, nu înseamnă că nu îngrașă.

Cartofi

Nu zice nimeni să nu mai consumi cartofi deloc, deoarece sunt o bună sursă de potasiu, vitamina B6 și vitamina C. Dar cartofii au multe calorii și genul de carbohidrați care se digeră lent și se depun repede…pe fund.

Fasole

Fasolea, mazărea și năutul sunt foarte bune dacă vrei să aduci un aport sănătos de proteine în corp. Dar cum fundul este format din țesut muscular și mușchiul crește cu proteine, trebuie să ai grijă la raportul proteine-carbohidrați, dacă vrei să mai încapi în blugii mulați de astă toamnă.

Sursă foto coapse femeie grăsime: Shutterstock

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton