Drojdia de bere, „alimentul viu”

.

17 vitamine, 16 aminoacizi esenţiali, 46% proteine, săruri – o concentrare incredibilă de substanţe ce ”călesc” organismul, ca să ţină piept unui număr impresionant de boli, se ascunde într-o nucă de drojdie. Profită de ea, de la tinereţe pân la bătrâneţe!
Pâine, bere, cozonac? Drojdia de bere poate mult mai mult de atât! Pentru că este formată  dintr-o mulţime de ciuperci microscopice (Saccharomyces cerevisiae), ce ”se comportă” ca o fabrică de medicamente: produc aproape toate substanţele de bază atât pentru stimularea imunităţii, cât şi pentru vindecarea multor maladii.

Ce „dospeşte”-n drojdia de bere

► La vârste mici: cura cu drojdie de bere stimulează întregul proces de  dezvoltare: fizică, psihică şi mentală. Aviz părinţilor care au copii plăpânzi, ”nevricoşi” şi/sau cu probleme de concentrare!
► La adolescenţă: vitaminele şi aminoacizii din drojdie  reglează procesele hormonale, prevenind ”accidente” de genul maturizării întârziate a organelor genitale, erupţiilor de acnee, hirsutismului (la fete), ”derapajelor” emoţionale.
► La adulţi: ”hrana vie” furnizează energie trupului şi minţii şi ne ajută să ţinem în frâu stresul.
► La vârsta a treia:  vitaminele, aminoacizii şi oligoelementele ţin piept radicalilor liberi şi forţează, astfel, procesul de îmbătrânire să-şi reducă viteza.

Kilograme în plus,  diabet?

► Cercetătorii ne încurajează să ţinem sub control aceste probleme şi prin cure cu drojdie de bere (stabilite de medicul specialist). Cromul – oligoelement important din compoziţia drojdiei – este cel ce drege lucrurile.
100 GRAME CONŢIN…
► de 10 ori mai multă vitamina B1 decât pâinea integrală
► de 2 ori mai multă vitamina B2 decât ficatul
► de 10 ori mai multă vitamină B6 decât carnea
► de 20 de ori mai mult acid folic decât tărâţele de grâu.

Ultima modificare septembrie 27, 2021 2:56 pm

    
Vedete din Romania Vedete internationale