Remediul natural care te scapă de grăsimea de pe burtă

.
Cercetătorii de la Universitatea din Pennsylvania au ajuns la concluzia că migdalele ne pot ajuta să scăpăm de grăsimea de pe burtă şi de pe coapse.

Consumul unui pumn de migdale pe zi, aproximativ 50 de grame, reduce drastic şansele unei morţi premature, îmbunătăţeşte funcţiile inimii, scade colesterolul şi ne ajută să scăpăm de grăsimea în exces.

migdale

Conform medicului Claire Berryman, cea care a condus această cercetare, migdalele sunt remediul ideal pentru a ne feri de bolile cardiovasculare, dar şi pentru a ne accelera metabolismul. Vitaminele, mineralele, proteinele şi fibrele din migdale suprimă apetitul în exces şi ne redau starea de vitalitate, în momentele de oboseală.

Specialiştii recomandă consumul zilnic de migdale, în cantităţi mici, mai ales persoanelor care vor să slăbească sănătos. Încă nu se ştie cum acţionează exact substanţele nutritive din migdale, dar cert este că, în urma mai multor studii, s-a dovedit faptul că ele ajută foarte mult în reducerea masei abdominale, dar şi în reducerea volumului de găsime de pe coapse.

Foto: migdale, abdomen/ Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton