Cum să arăți fabulos pe plajă

.

Vrei să ai un corp de invidiat? Iată ce trebuie să faci.
Ne place să fim în centrul atenției, admirate și adorate. Ne dorim să arătăm perfect în orice moment din zi și din noapte, iar pentru asta facem mari sacrificii și recurgem la orice fel de metodă care să ne mențină tinere și frumoase.

Pentru că a venit vara iar weekend-urile ni le petrecem în mare parte la plajă, trebuie să acordăm o atenție deosebită felului în care arătăm. Celulită, vergeturi, colacei sau aripioare? Toate acestea trebuie să dispară imediat! Dar cum ”frumusetea nu astâmpăra foamea”, așa cum bine spunea poetul și scriitorul francez Louis Aragon, trebuie să știm cum să le împăcăm pe amândouă în așa fel încât să atingem fericirea: frumusețe și sănătate deopotrivă. „O viață sănătoasă implică abordarea a cel puțin trei direcții importante: modul în care gândim, alimentația echilibrată și miscarea”, spune Florentina Opris în cartea să ”Sport, dieta& vedete”. Tot aici găsim și câteva sfaturi de care trebuie să ținem cont dacă ne dorim să arătăm și să ne simțim perfect!
Reducerea grăsimilor și a dulciurilor din alimentație

Știm deja, că doar citim în toată presă, că grăsimile saturate sunt dăunătoare organismului uman. Ele sunt direct răspunzătoare pentru apariția celulitei și pot provoca afecțiuni și boli cardiovasculare. De aceea, trebuie să renunțăm cu orice preț la ele și să încercam să le înlocuim cu alimente bogate în vitamine și proteine.
Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton