Dieta Thaliei pentru o talie de viespe

.

Cântăreața și actrița mexicană, Thalia este cunoscută pentru talia ei de viespe de 60 cm. Foarte multe ziare au scris despre ea că și-ar fi scos două coaste pentru a obține mijlocul ei tras prin inel. Din fericire, artista nu a apelat la chirurgia estetică pentru a-și păstra greutatea și măsurătorile unui corp de adolescentă, ci are o dietă specială creată de un văr de-al ei, medicul nutriționist, Xavier Orizaga Sodi.

Thalia a declarat în numeroase interviuri că nu a avut niciodată probleme serioase cu greutatea și că adoră ciocolata. Ciocolata este hrănitoare, are antioxidanți și stimulează producția de endorfine, extrem de utile în topirea grăsimii de pe abdomen. Dieta specială, mersul la sală, yoga, alpinismul și schiatul o ajută pe Thalia să-ți mențină talia de viespe.

Thalia

Dieta Thaliei

Thalia bea la trezire un pahar de lapte degresat, iar la micul dejun mănâncă 3 tortilla de porumb cu 90 g de pui fript, 2 linguri de smântână, 2 linguri de ulei extravirgin de măsline și jumătate de cană de fasole fiartă în apă cu puțină sare. Un pahar de suc de fructe încheie micul dejun.

Masa de prânz constă în 100 g de pește, carne de vită sau pui la grătar alături de jumătate de cană de orez sau paste fierte și o jumătate de cană de năut. După ce mănâncă, bea un pahar de suc de fructe.

Thalia mănâncă la cină trei sferturi de cană de fulgi de ovăz înmuiați în lapte degresat. Înainte de culcare mănâncă un măr verde.

Cu un total de aproximativ 2500 de calorii, această dietă este perfectă pentru femeile active, care vor să îmbine un stil de viață activ cu o dietă sănătoasă.

Sursa foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton