Zambetul tau

.

Este cunoscut faptul ca, pentru a ne pastra sanatatea dintilor si a gingiilor pentru tot restul vietii, igiena orala este esentiala.

Zambetul tau

Este cunoscut faptul ca, pentru a ne pastra sanatatea dintilor si a gingiilor pentru tot restul vietii, igiena orala este esentiala.

Bucuria vietii
Laboratoarele Fares Biovital au lansat un ceai special, unic prin aroma si bucuria cu care ne intampina. Sarbatoare de Primavara este un amestec special de plante si uleiuri esentiale, dar nepretuit pentru sanatate si armonia vietii.

Hidratare intensa
Suferi din cauza pielii uscate si inca nu ai gasit crema potrivita? Compania farmaceutica Bayer Schering Pharma lanseaza pe piata romaneasca gama Dardia, prima linie de ingrijire medicala pentru pie-lea uscata si sensibila. Gama Dardia Lipo soseste in Romania sub trei formulari: crema, lapte de corp si unguent, si este destinata tratarii pielii uscate si sensibile.

Zambetul tau
Este cunoscut faptul ca, pentru a ne pastra sanatatea dintilor si a gingiilor pentru tot restul vietii, igiena orala este esentiala. Din acest motiv, Centrul de cercetare Blend-a-med si Oral-B lanseaza site-ul www.zambet-sanatos.ro, un loc in care gasim informatii despre cum sa ne ingrijim dantura pentru un zambet sanatos si irezistibil.

Efecte secundare
Congresul European de Medicina Estetica, organizat pentru prima data in Romania, trage un semnal de alarma in ceea ce priveste riscurile la care sunt supuse din ce in ce mai multe femei care apeleaza la tehnici de infrumusetare neautorizate, utilizate in medicina estetica. Din lipsa de informare, mii de femei care apeleaza la diferite metode de infrumusetare ajung sa fie victimele unor aparate neomologate, repercusiunile fiind foarte grave. „De aceea, trebuie luata in considerare importanta realizarii acestor interventii chirurgicale in cabinetele medicale specializate si nu in saloanele de infrumusetare”, ne spune dr. Mihaela Leventer.

Uita de ridurile si liniile fine!
Microderm-abraziunea este una dintre cele mai recente tehnici de ingrijire si infrumusetare a pielii. Aceasta procedura amelioreaza, cu succes, formele usoare si medii de acnee, porii dilatati, tenul tern, obosit, petele solare, ridurile si liniile fine. La Centrul Dermatologic si Estetic Dermestetica (www.dermestetica.ro), pielea ta isi va recapata stralucirea, gratie echipamentului Crystal Peeling Excellence, de la Oxyenergy Paris.

de Ioana Antonescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton