Starea de bine si frumusete de la Doppelherz

.

Doppelherz aktiv iti vine in ajutor cu o gama de produse special concepute pentru femei, cu o combinatie echilibrata de substante nutritive pentru starea de bine si frumusete.

Starea de bine si frumusete de la Doppelherz

Doppelherz aktiv iti vine in ajutor cu o gama de produse special concepute pentru femei, cu o combinatie echilibrata de substante nutritive pentru starea de bine si frumusete.

Trecand usor peste incercari: Aktiv Meno
Cel mai complex produs pentru eliminarea manifestarilor neplacute ale menopauzei (de ex. bufeurile) precum si pentru prevenirea osteoporozei, una dintre cele mai mari probleme medicale ale femeilor aflate la menopauza.

  • Contine 125 mg concentrat de soia, pentru mentinerea echilibrului hormonal.
  • Contine 500 mg calciu in combinatie vitamina D3, un mineral de importanta vitala
  • Contine biotina, importanta pentru piele, unghii si par
  • Contine vitaminele B: B1, B2, B6, B12 si acid folic – sprijina organismul in apararea celulara, precum si in functionarea normala a nervilor

Pret: 49 lei

Importanta oaselor puternice: Calciu 750 + D3 + Biotina
Calciul este elementul structural de baza al osului, dar si al smaltului dintilor si ia parte la numeroase procese metabolice ale organismului.

Stilul de viata modern, stresul, consumul excesiv de cafea, alcoolul si fumatul, toate duc la scaderea micronutrientilor importanti din organismul nostru.

Pret: 22 lei

Secretul unei sarcini fara griji: Aktiv Mami
Aktiv Mami o combinatie unica de minerale, vitamine si substante nutritive special alese pentru sanatatea si vitalitatea femeilor care doresc sa ramana insarcinate, a celor care sunt gravide si a mamicilor in perioada de alaptare.

Acidul folic este o vitamina esentiala, de care are nevoie organismul uman pentru formarea celulelor, precum si in numeroase procese metabolice. Acidul folic ese important pentru inchiderea tubului neural si formarea organelor fatului, asigurand astfel o evolutie pozitiva a sarcinii.

Iodul este un element esential in formarea hormonilor glandei tiroide, care joaca un rol important in reglarea metabolismului.

Acizii grasi Omega-3 s-au dovedit ca sunt foarte importanti in sarcina si nu au voie sa lipseasca din alimentatia mamei. Ei imbunatatesc vederea si contribuie la o dezvoltare cognitiva si comportamentala optima; de asemenea previn aparitia astmului bronsic si matureaza sistemul imunitar de aparare contra bolilor.

Fierul, zincul si magneziul sunt importante pentru dezvoltarea si cresterea oaselor, parului, unghiilor si pielii, pentru activitatea optima a inimii si a vaselor sanguine, a sistemului neurologic si muscular.

Zincul creste imunitatea organismului si ajuta la protectia celulelor. Zincul este important pentru sanatatea celulelor. Joaca un rol decisiv in regenerarea si protectia celulelor si creste imunitatea generala. Lipsa zincului in sarcina duce la intarzierea dezvoltarii intrauterine a copilului.

Pret: 50 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton