Silueta ideala

.

Ai inceput o cura de slabire? Nu uita de kit-ul Fitomagra, de la Aboca, un tratament natural pe care ti-l propun farmaciile Help Net.

Silueta ideala

Ai inceput o cura de slabire? Nu uita de kit-ul Fitomagra, de la Aboca, un tratament natural pe care ti-l propun farmaciile Help Net.

„0” probleme dentare
Luna Colgate este un amplu program de educare a populatiei in domeniul sanatatii orale. In fiecare dintre cele 2.400 cabinete participante au fost oferite consultatii gratuite, iar in farmacii si magazine promotorii au oferit seturi formate dintr-o pasta de dinti Colgate si un Ghid de sanatate orala. Nu e timpul pierdut nici in aprilie ca sa te pui la curent cu ce este important pentru sanatatea dintilor tai: acceseaza www.colgate.com si vei afla multe lucruri interesante direct de la specialisti!

Supliment de frumusete
Stresul, alimentatia dezordonata, poluarea sunt doar cateva dintre „negativele” pe care un nou produs creat de Vavian Pharma incearca sa le contracareze, oferind pielii, parului si unghiilor un ajutor absolut necesar. Perfectil este complexul de 22 nutrienti, special creat pentru par, unghii si piele, adica o combinatie unica de vitamine, minerale si extracte din plante, care le va reda frumusetea si vitalitatea.

Stop afectiunilor renale!
Nu neglija afectiunile renale, cardiovasculare sau diabetul – netratate la timp, pot duce la aparitia bolii cronice de rinichi. La nivel mondial, dar si in Romania, boala cronica de rinichi afecteaza o persoana din zece, Societatea Romana de Nefrologie tragand un semnal de alarma anul acesta, Ziua Mondiala a Rinichiului, in ideea educarii publicului, dar si a sensibilizarii autoritatilor medicale in legatura cu tratarea si prevenirea aparitiei acestei afectiuni.

Silueta ideala
Ai inceput o cura de slabire? Nu uita de kit-ul Fitomagra, de la Aboca, un tratament natural pe care ti-l propun farmaciile Help Net. In kit vei gasi o cutie Fitomagra Dima Fibra si una Fitomagra Actidren -ambele produse contin extracte naturale ce activeaza metabolismul, dreneaza organismul si ajuta la controlul greutatii. Cadoul oferit alaturi de kit-ul Fitomagra consta intr-un termos Aboca, elegant si util.

Extracte naturale protectoare
Toate dorim sa ne bucuram de primavara si sa afisam cu incredere picioare cat mai frumoase! Venotonik, de la Doppelhertz, este solutia perfecta pentru imbunatatirea circulatiei periferice, prevenind aparitia varicelor si oferind senzatia de picioare usoare. Contine vitaminele B1, B6, B2, extract de sambure de strugure si ghimpe, iar gustul este foarte placut, de afine si coacaze (pret: 24 lei, disponibil in farmacii).

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton