Silueta de invidiat

.

Intodeauna ti-ai dorit sa ai o silueta de invidiat. Ei bine, in sfarsit acest lucru se poate!

Silueta de invidiat

Intodeauna ti-ai dorit sa ai o silueta de invidiat. Ei bine, in sfarsit acest lucru se poate!

Pentru momente delicate
Ca femeie, ai avut intotdeauna un prieten de nadejde in Always. Te-ai bucurat de siguranta si relaxarea pe care ti le-a oferit in mometele cele mai delicate. Vrei ca in fiecare clipa libera sa fii relaxata si bucuroasa ca esti femeie? Always este langa tine, cu variante noi si cu un chip proaspat. Intra sub umbrela Always, ca sa ramai o femeie plina de energie si lipsita de griji, indiferent de momentul in care te gasesti!

Cat porti la sutien?
Un recent studiu canadian semnaleaza un lucru extrem de interesant: in functie de marimea cupei sanilor fetelor, se poate aprecia care este riscul de a dezvolta diabet zaharat tip 2, mai tarziu in viata. Canadienii au studiat datele a 92.000 de femei si au ajuns la concluzia ca fetele de 20 de ani care poarta cupa D prezinta un risc cu 60% mai mare de a face diabet decat cele cu sani mai mici. Daca fata mai este si obeza, riscul creste de patru ori! Grasimea depusa la nivelul sanilor pare sa joace un rol important in cresterea riscului de aparitie a diabetului zaharat.

Riposteaza!
Traiesti mai mult daca raspunzi partenerului tau atunci cand esti acuzata nefondat! Iata concluzia cercetatorilor de la Universitatea Michigan, care au studiat 192 de cupluri, pe care le-au impartit in patru categorii: in prima, ambii parteneri isi exprima mania; in alte doua categorii, unul dintre parteneri acuza, iar celalalt tace si inghite; in ultima categorie, amandoi nu vorbesc si evita sa isi comunice reprosurile. Dintre toate cuplurile, cea mai mare rata de decese a aparut in randul celor ce prefera sa ?tina in ei? si sa isi protejeze partenerul, evitand confruntarile directe. Se pare ca nu au aceasta atitudine doar acasa, ci si in confruntarile curente de la serviciu sau in viata de zi cu zi.

Silueta de invidiat
Cu o formula cosmetica novatoare, ce garanteaza pierderea in greutate, Lytess, gama produsa in Franta de compania Onixxa, este astazi cel mai nou trend in industria vestimentatiei cosmetico-medicale. In numai 28 de zile de tratament, acest produs, purtat zilnic, ajuta la corectarea siluetei fara nicio constrangere, fara efort si cu toata discretia, garantand rezultate de remodelare semnificative. Noua gama Lytess include colanti cu efect de slabire, colanti cu micromasaj pentru efect anticelulitic, centura si colanti corectori. Poate fi gasita exclusiv in farmaciile Centrofarm.

Un nou tratament
Conform statisticilor, trei din patru femei se confrunta cu candidoza vaginala cel putin o data in viata. Gedeon Richter lanseaza un nou tratament pentru candidoza vaginala: Gynofort. Noua tehnologie a acestui medicament permite tratarea eficienta a bolii, in doza unica si administarea ei in orice moment al zilei. Produsul este disponibil sub forma de crema, intr-un aplicator preumplut si usor de folosit, care asigura, printr-o singura aplicare, un tratament complet si eficient. Pret recomandat: 29,68 lei.

Remediu natural
Pentru cei care doresc sa-si mentina sa­natatea protejand ficatul de agenti toxici si imbunatatindu-i activitatea, Laboratoa­rele Fares Bio Vital ofera o solutie efi­cien­ta: reteta originala a ceaiului ?Protec­tor Hepatic?. Face parte din gama ceaiurilor pentru afectiuni minore si contine frunze de boldo (planta aromata inrudita cu dafinul), radacina de brusture, menta, fructe de fenicul, ra­dacina de cicoare, cimbru, flori de gal­benele, flori de musetel, papadie si ulei esential de lamaie. Pentru adulti, se recomanda consumul a doua-trei cani cu infuzie pe zi, efectele de imbunatatire a functiei ficatului si vezicii biliare instalandu-se inca din primele zile de consum. Pret: 3 lei cutia cu 20 pliculete.

Tinteste durerea
Dureri de cap, de spate sau musculare care te iau pe neasteptate si te impiedica sa iti continui activitatile cotidiene asa cum iti doresti? In acele momente, primul tau gand se indreapta catre medicamentul pe care il poti lua, astfel incat sa scapi rapid de durerea care nu iti da pace. Nurofen gaseste locul dureros si actioneaza rapid si eficient, redan-du-ti in scurt timp confortul si starea de bine. Pret recomandat Nurofen 200 mg ( 12 comprimate): 12,4 lei.


de Ioana Antonescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton