Ingredient magic

.

Iata care sunt noile produse aparute pe piata si care cusiguranta iti vor fi de folos!

Ingredient magic

Iata care sunt noile produse aparute pe piata si care cusiguranta iti vor fi de folos!

Editie de buzunar
Mentos vine in aceasta primavara cu editia sa de primavara, pentru ca Mentos a inteles ca vrei sa ai o guma de mestecat intr-o si mai mare varietate de arome, intotdeauna fresh si cu aroma de lunga durata, dar, mai ales, mereu la indemana. In buzunar, in poseta, intr-o cutie cu un design nou, tineresc, Mentos iti aduce o respiratie pura si iti asigura o prospetime intensa si de lunga durata.

Ingredient magic
Milli iti ofera ingrediente magice pentru retete usoare de primavara ! Asa cum te-ai obisnuit deja, Milli are grija de silueta ta si-ti ofera ingredientele ideale pentru prepararea celor mai racoritoare salate- smantana light cu 15% grasime si crema de lapte pentru gatit cu 3% grasime. Astfel, o simpla salata de primavara devine un deliciu culinar, potrivit in orice moment al zilei.

Ambalaj novator
Celebra in toata lumea, ciocolata Milka, de la Kraft, este usor de recunoscut datorita culorii mov distincte si a vacutei devenite deja simbol. Tabletele Milka de 100 g sunt „imbracate” in cel mai novator ambalaj care exista pe piata din Romania. Noul ambalaj, resigilabil, are un design modern si este usor de deschis.Gust unic
Cafeaua este pentru noi o sursa de energie si de relaxare. O savuram dupa-amiaza si seara in momente de destindere, alaturi de familie si prieteni. Kraft Foods Romania lanseaza prima cafea decafeinizata, Jacobs Night&Day, de calitate superioara, obtinuta din boabe de cafea – atent selectionate – de pe cele mai renumite plantatii din lume. Pret recomandat: 10,5 lei/pachetul.

Noua generatie
Esti o persoana activa? NESTEA lanseaza pentru tine NESTEA Vitao, o noua generatie de ice tea, care contine extracte de ceai alb si ceai rosu. Noua gama de ice tea reprezinta varianta optima de racoritoare pentru persoanele active care vor sa faca fata, in mod natural, oricarei situatii in viata de zi cu zi si care doresc sa-si imbunatateasca starea de spirit.

de Ioana Antonescu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton