Igiena intima

.

Pentru prevenirea si tratarea disconfortului vaginal, compania Bioclin iti ofera gama Multi Gyn.

Igiena intima

Pentru prevenirea si tratarea disconfortului vaginal, compania Bioclin iti ofera gama Multi Gyn.

Zambet stralucitor
Colgate Palmolive lanseaza noua periuta Colgate Max White, cu un design modern si insertii speciale care ajuta la albirea dintilor si indepartarea petelor dentare. Noul produs vine in completarea gamei Colgate Max White, care cuprinde si pasta de dinti Max White, ce albeste dintii si previne aparitia cariilor. Foloseste produsele inovatoare din gama Colgate Max White, pentru un zambet de un alb stralucitor!

Somn usor
Ai probleme cu somnul? Simti ca nu te odihnesti suficient? Mergi pe mana unei solutii naturale: fata de perna Cupron, de la Bioproducts, este realizata dintr-un material care are in componenta oxizi de cupru, ce o transforma intr-un sedativ natural. Somnul dulce nu este singurul castig pe care il ai. Daca ai un ten acneic, cuprul lupta si pe acest front. Mai multe detalii gasesti pe ww.bioproducts.ro.

Igiena intima
Pentru prevenirea si tratarea disconfortului vaginal, compania Bioclin iti ofera gama Multi Gyn. Gama este alcatuita din Multi Gyn Actigel, Multi Gyn Vaginal Douche, Multi Gyn Tablete, Multi Gyn FemiWash. Se pot folosi zilnic pentru igiena intima, stimuleaza sistemul imunitar si au actiune inflamatoare. Nu contin parfum sau conservanti.

Metoda contraceptiva
Calea cea mai simpla de reducere a avorturilor este evitarea unei sarcini nedorite. De aceea ai nevoie de o metoda contraceptiva eficienta. Schering-Plough vine in intampinarea ta cu unicul inel contraceptiv, NUVARING , un inel flexibil, transparent, care se poate auto-administra local (intravaginal) lunar. Inelul elibereaza continuu si constant cea mai mica doza de etinilestradiol.

Frumusete fara secrete
Zilnic esti expusa unor factori ce dauneaza sanatatii si frumusetii tale. Vitaminele si mineralele isi aduc aportul si la frumusetea ta exterioara. Parul, unghiile si pielea au nevoie de aceste elemente pentru a stopa preocesele de imbatranire, degradare si pentru a avea un aspect radiant. Perfectil este acel supliment nutritiv ce iti ofera stralucirea de care ai nevoie, fara a mai fi necesara administrarea altor vitamine. Perfectil…pur si simplu perfect!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton