Gimnastica intima

.

Lasa orice urma de timiditate si adreseaza-te terapeutilor de la Centrul Del Mar Medical Spa din Bucuresti.

Gimnastica intima

Lasa orice urma de timiditate si adreseaza-te terapeutilor de la Centrul Del Mar Medical Spa din Bucuresti.

Biofoton – terapie de top
Despre lumina polarizata ai mai auzit, dar nu si de ultimele indicatii terapeutice ale acesteia, de care poti beneficia si tu! Intra pe www.biofoton.ro si vei descoperi aparatul Biofoton A, pentru folosirea la domiciliu – gasesti acolo modalitatile de procurare. Este usor de utilizat si iti va fi de ajutor ori de cate ori ai probleme de genul: dureri de muschi supra-solicitati la sala, entorse, luxatii, spondiloza cervicala, sinuzita, guturai, nevralgii, dismenoree sau scadere a imunitatii. |n plus, are efect energizant, unii pacienti putand sa-l foloseasca pentru durerile de cap provocate de stres, cu efect de calmare a durerii si crestere a energiei, a puterii de concentrare si de munca.

Gimnastica intima
Lasa orice urma de timiditate si adreseaza-te terapeutilor de la Centrul Del Mar Medical Spa din Bucuresti. Gimnastica intima Kriston este noua „materie” gata de a fi predata tuturor celor interesate. Efectele sunt remarcabile: scaderea intensitatii durerilor menstruale, imbunatatirea vietii sexuale, recuperarea rapida dupa nastere, scaderea acceselor de balonare, constipatie si a predispozitiei la infectii urinare.

Baie cu saruri
Vrei sa incerci o metoda noua si simpla antistres? Specialistii de la Thal’ion au introdus in gama de cosmetice de top Cristale oceanice pentru baie. Acestea, in functie de temperatura apei, au fie o actiune tonica, fie o actiune de relaxare. Sunt pe baza de saruri marine si alge, miros minunat, fiind selectate si recomandate pentru calitatile lor exceptionale de remineralizare si reechilibrare. Le poti gasi in saloane de frumusete, la pretul de 51,30 lei.

Antiviral natural
Compania ASI Pharma, subsidiara a companiei Dr. W. Schwabe Pharmaceuticals, a lansat medicamentul natural antiviral Kaloba, o alternativa la tratamentul cu antibiotice al infectiilor respiratorii. Kaloba are la baza extract standardizat din planta Pelargonium Sidoides, cu actiune antivirala, antibacteriana si de modulare a imunitatii, ce poate fi folosit si ca tratament profilactic, atat pentru adulti, cat si pentru copiii cu varsta mai mare de sase ani.

Stop durerilor lunare!
Statisticile spun ca dismenoreea (durerile din abdomenul inferior ce apar imediat, inainte sau in timpul menstruatiei) afecteaza intre 30 – 50% dintre femei, 10% dintre ele fiind in incapacitate fizica timp de una pana la trei zile pe luna. Daca faci parte dintre „suferinde”, nu sta pe ganduri, mergi la medic! Acesta, in functie de caz, iti poate recomanda calmarea durerilor prin metode medicamentoase cu efect rapid. De exemplu, No-Spa este unul din calmantele indicate, acesta reducand contractiile musculaturii uterine, deci durerea.Plasture lichid
Pielea fina a mainilor sau picioarelor se fisureaza usor, chiar daca folosesti creme? Laboratoarele Urgo iti propun Urgodermyl Crapaturi, un tratament eficient pentru fisurile pielii. Se aplica usor cu o lopatica, formeaza deasupra leziunii o pelicula transparenta protectoare ce calmeaza durerea, sub care incepe vindecarea.

Picioare relaxate si sanatoase
Cauta in farmacii gama RelaxSan Benefic, o linie completa de ciorapi creata pentru prevenirea si tratarea problemelor legate de circulatia sangelui la nivelul picioarelor. Ciorapii arata exact ca perechile trendy pe care le preferi tu, nimic nu tradeaza faptul ca firele din tesatura lor comprima gradual pielea si confera garantia unei protectii antibacteriene constante in timp. Mai multe amanunte poti gasi pe site-ul www.relaxsan.ro.

Centru Anti-aging
Dupa ce cu un an in urma compania Oxxygene a lansat primul Camin privat din Romania dedicat pacientilor cu dementa, la inceputul acestui an compania a inaugurat Sansage, primul Centru anti-aging. O echipa redutabila de specialisti (gerontolog, histopatolog, esteticieni, nutritionisti, esteticieni dentari, kinetoterapeuti, din Romania si din strainatate) si-au alaturat expertizele la Sansage, acolo unde se incearca o terapie complexa de intinerire a unei persoane in medie cu zece ani, in maxim sase luni.

Campanie de educare
Peste 200 de romance rateaza anual sansa de a trai, spun specialistii care au participat la lucrarile Saptamanii Europene de Prevenire a Cancerului de Col Uterin. Cu aceasta ocazie, Centrofarm a lansat campania Cancerul de Col Uterin – Ofera-ti sansa de a trai!, dedicata informarii si educarii cu privire la aceasta afectiune. Cum tara noastra ocupa primul loc in Europa in ceea ce priveste numarul de cazuri nou aparute (23,90%), asemenea actiuni vor fi derulate si cu alte ocazii, incluzand sfaturile consultantilor din farmacii, precum si distribuirea de diferite materiale informative gratuite.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton