Fii tanara!

.

Omegactive reprezinta un produs 100% natural, care-ti asigura necesarul acizilor grasi, in concentratie optima, datorita continutului sau de ulei din seminte de in, ulei din seminte de luminita…

Fii tanara!

Omegactive reprezinta un produs 100% natural, care-ti asigura necesarul acizilor grasi, in concentratie optima, datorita continutului sau de ulei din seminte de in…

Ten sensibil
Daca ai un ten extrem de sensibil, se irita foarte usor si este puternic afectat de factorii agresivi din mediu, ai nevoie de ingrijiri speciale. In acest scop, Laboratoarele Iwostin, impreuna cu un grup de medici dermatologi, au creat gama dermocosmetica Iwostin Capillin, care face posibila o ingrijire corecta si eficienta a tenului cuperozic si hiperactiv. Cu noua gama Iwostin Capillin te poti bucura fara griji de un ten stralucitor si sanatos. Dermocosmeticele Iwostin sunt disponibile exclusiv in farmacii.

Ceai de primavara
Fares te invita sa savurezi un nou ceai din seria Anotimpuri, Ceaiul de primavara, ce contine macese, catina, mere, cirese, radacina de ginseng, frunze de rozmarin, fructe de ceai verde, flori de hibiscus si aroma naturala. Este un ceai revigorant, bogat in vitamine naturale, un prieten de nadejde, pe care te poti bizui ca sa scapi de astenia de primavara.
Pret: 4 lei.

Fara guturai
Cand nu mai poti respira, parca nici nu mai esti tu! Nu mai stii cand ai racit pur si simplu si cand ai parte de o adevarata viroza. Pentru a evita toate aceste suparari, este nevoie sa-ti cresti imunitatea, si un remediu ideal este Propolets, cu Aloe Vera. Are proprietati bactericide, un gust placut si un efect racoritor. Incearca-l si o sa te convingi imediat de efectele lui benefice.
Pret recomandat: 9,5 lei.

Arde grasimile
Este timpul sa-ti recapeti silueta cu Bio-CLA Booster, un supliment alimentar menit sa te ajute sa slabesti. Combinatia de CLA (acid linoleic) si extract de ceai verde are un efect puternic asupra capacitatii organismului de a arde si de a respinge grasimile, in acelasi timp cu refacerea masei musculare. Vei obtine rezultate mai bune daca tratamentul este combinat cu activitati fizice.
Pret recomandat: 43 lei, (60 capsule).

Fii tanara!
Omegactive reprezinta un produs 100% natural, care-ti asigura necesarul acizilor grasi, in concentratie optima, datorita continutului sau de ulei din seminte de in, ulei din seminte de luminita, ulei extravirgin din fructe de maslin, ulei din coaja de orez si ulei din fructe de catina alba. De asemenea, acizii grasi sunt responsabili de starea ta de bine, de prevenirea depresiilor, iar tenul tau va radia de sanatate si tinerete.

Terapie cu apa
Masajul efectuat sub dus caldut, pe un pat special conceput, este una dintre cele mai cautate metode de relaxare sau tratament ajutator pentru probleme ale spatelui sau circulatiei sangelui. Ce-ar fi sa incerci si tu acesta procedura? Alege centrul Cocor Spa din statiunea Neptun! Aici, poti beneficia de consult medical, terapii complexe de purificare, de sedinte de inot, relaxare, ritualuri senzoriale si de programe spa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton