Ce consumă Carmen Brumă într-o zi aglomerată. „Mă ajută să controlez mai bine poftele!” Cum își începe nutriționista ziua

.

Carmen Brumă a dezvăluit cum arată programul ei alimentar în zilele săptămânii când are treabă. În vârstă de 47 de ani, partenera de viață a lui Mircea Badea reușește de ani buni să se mențină într-o formă fizică ideală cu ajutorul modului în care se hrănește și a activității fizice regulate.

Ce mănâncă nutriționista Carmen Brumă într-o zi aglomerată de lucru

Pentru a sări în ajutorul persoanelor cu program încărcat care mănâncă haotic pe parcursul zilei din cauza lipsei de timp, Carmen Brumă a făcut o postare pe pagina sa de Instargam în care a exemplificat ce consumă ea când este ocupată cu filmările. În primul rând, nutriționista adezvăluit că își începe ziua cu 15-20 de minute de mișcare. Apoi urmează un mic dejun lejer compus dintr-o roșie și un ou fiert.

„Ce mănânc într-o zi de filmare? Îmi încep aproape întotdeauna ziua cu 15-20 de minute de mișcare. Apoi, prima masă este compusă dintr-un ou fiert, o roșie, cafea cu două cupe de colagen. Nu îmi place să mănânc foarte mult înainte de filmare” – a explicat Carmen Brumă într-un clip postat pe Instagram.

Citeşte şi: De ce scăpăm atât de greu de grăsimea de pe burtă? Carmen Brumă: „Poți face un milion de abdomene zilnic, nu se va vedea!” / Exclusiv

Citeşte şi: Carmen Brumă, trei reguli pentru a scăpa de grăsimea viscerală: „Este cel mai periculos tip de grăsime”

Citeşte şi: Au peste 45 de ani și siluete de invidiat! Cum arată Carmen Brumă, Anca Țurcașiu și Andreea Marin în costum de baie și cum se mențin

Citeşte şi: Carmen Brumă, despre cele mai frecvente greșeli care ne împiedică să slăbim. „Prea mult sport!”

Masa de prânz este mai consistentă și constă în proteine, legume și carbohodrați. Carmen Brumă nu uită să se hidrateze corespunzător pe parcursul unei zile și dacă mai simte nevoia, mai bea o cafea și la prânz.

„Masa a doua este compusă din friptură de porc, fasole verde, cartofi la cuptor, plus două salate. Hidratarea e foarte importantă pentru mine, pentru că mă ajută să am o stare de sațietate și să controlez mai bine poftele. Beau aproximativ doi litri de apă și o cafea” -a adăugat nutriționista.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cina este la fel de lejeră ca micul dejun, a explicat Carmen Brumă, și se bazează pe lactate, câteva fructe și cereale.

Masa a treia este compusă din 250 de grame de iaurt grecesc, 2 cupe de colagen, 1 cupă pudră proteică – afine, semințe, amestec de tărâțea încheiat Carmen Brumă.

Carmen Brumă, trei sfaturi care te ajută să slăbești

Tot în mediul online, unde dă adesea sfaturi prețioase legate de sănătate și nutriție, Carmen Brumă a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că sunt trei modalități simple prin care putem slăbi câteva kilograme, chiar dacă nu ținem regim. Este vorba dspre stabilirea unui ritm alimentar de la care să nu ne abatem cel puțin patru săptămâni, evitarea cântăritului prea des și hidratarea optimă.

„Conștientizează faptul că slăbitul e ca o cursă de maraton, important e să păstrezi un ritm confortabil, chiar daca e lent,  ca sa poți ajunge la finalul cursei. Așa că, pentru inceput,  fixează-ți 5 obiceiuri noi pe care să le poți respecta cel puțin 1 lună.

Cântărește-te o singură dată pe săptămână, dimineața pe stomacul gol și folosește un cântar inteligent, care măsoară, pe lângă greutate și grăsimea viscerală, nivelul de hidratare, masa osoasă, parametri importanți pentru o stare bună de sănătate.

Bea suficienta apa, consumă minimum 30 g de fibre/zi și minimum 1g proteina pe kg corp pentru ca să ai o stare de sațietate și să nu-ți fie foame” – sunt sfaturile nutriționistei.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton