Cu toţii am auzit de rodie, dar, din păcate, nu toţi am consumat aceste fructe miraculoase care conţin de 3 ori mai mulţi antioxidanţi decât vinul roşu sau ceaiul verde. Uite cum poate rodia să te salveze de cancer!
Dacă te afli printre cei care încă nu au mâncat niciodată rodii, te invităm să încerci, vei avea doar de câştigat.
Beneficiile consumului de rodie
1.Conţinut ridicat de antioxidanţi – antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi, menţinându-ne organismul tânăr şi sănătos.
2.Diluează sângele – sucul de rodii ajută la buna circulaţiea sângelui, acesta ajungând mai uşor la inimă, creier, şi la restul corpului.
3.Previne cancerul – consumul regulat de rodiiajutăla reducerea şi blocarea creşterii celulelor canceroase şi a tumorilor în organism. Mai exact, forţează celulele canceroase să se autodistrugă.