Ziua 1. Se taie fâşii 100 g carne de porc fără grăsime. Se curăţă o ceapă şi un căţel de usturoi, se taie mărunt şi se călesc într-o tigaie cu o linguriţă de ulei, unde se pune apoi şi carnea la prăjit. Se adaugă 100 g de mazăre congelată, vegeta, piper şi 150 ml apă. Se lasă să fiarbă 10 minute, se adaugă 100 g iaurt degresat, se amestecă şi se condimentează cu boia.
Ziua 2. Se curăţă şi se rupe 100 g salată verde. Se taie rondele o ceapă roşie şi un măr (150 g) se taie cubuleţe şi se amestecă cu salata. Se face un dresing din două linguri de oţet de mere, sare, jumătate de linguriţă de muştar, o linguriţă de zahăr şi o una de ulei. Se adaugă peste salată şi se mănâncă cu două felii de pâine neagră. Ziua 3. Se curăţă şi se taie 300 g morcovi, 100 g ţelină, un cartof şi o ceapă. Se călesc toate cu puţin ulei şi se condimentează cu un amestec din o linguriţă de zeamă de lămâie, o linguriţă de miere, sare, piper şi boia. Se adaugă 150 ml suc de morcovi şi se fierbe 15 minute. Separat se fierb 100 ml apă cu puţină vegeta. Se adaugă 100 g mazăre congelată şi lasă la fiert 5 minute. Legumele se pisează, se adaugă mazărea cu tot cu apa în care a fiert, se mai dă în clocot 2 minute şi se potriveşte după gust.
Ziua 4. 100 g piept de pui se sărează şi se piperează. Se înveleşte într-o frunză de salvie şi o felie de şuncă. Se unge cu ulei şi se prăjeşte în tigaie pe fiecare parte trei minute. 200 g morcovi se taie în felii şi se călesc cinci minute cu o ceaşcă de apă, vegeta, o linguriţă zeamă de lămâie, puţin zahăr, sare şi nucşoară. Se adaugă 125 g mazăre congelată şi se fierbe până se înmoaie.
Ziua 5. Se curăţă şi se taie 300 g morcovi, 250 g dovlecei şi o ceapă. Se călesc cu o linguriţă de ulei, apoi se adaugă 200 ml apă, vegeta şi trei linguri de oţet de mere. Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară şi se lasă să fiarbă acoperit 10 minute. 100 g carne de vită se prăjeşte câte trei minute pe fiecare parte într-o tigaie cu o linguriţă de ulei şi se serveşte cu legumele.