Dieta Jenny Craig: Slăbeşti 1 kilogram pe săptămână

.
Te-ai săturat de dietele restrictive, care îţi promit că vei slăbi multe kilograme în timp scurt, dar sunt fie mincinoase, fie nesănătoase? Iată o cură de slăbire mai echilibrată, care te ajută să slăbeşti cel mult un kilogram pe săptămână, dar fără efect yo-yo. Vezi ce presupune dieta Jenny Craig.

Câte calorii, câte kilograme, în dieta Jenny Craig

Dieta se face oarecum personalizat şi energia variază între 1.200 şi 2.300 de calorii pe zi.

Dieta se personalizează în funcţie de greutatea de pornire, obiceiurile tale, gradul de sedentarism, gradul de motivare şi tendinţele de ronţăit între mese.

Fiind o dietă echilibrată, dieta Jenny Craig nu presupune schimbări drastice în alimentaţie, dar nici un număr nesănătos de kilograme pierdute în timp record.

Se aseamănă oarecum cu ditele Weight Watchers, Nutrisistem, Volumetrics sau MediFast.

Cât de uşor se ţine

Dieta Jenny Craig este o dietă bazată pe moderaţie şi reducerea caloriilor, cu un aport de exerciţii fizice pentru tonifiere.

Alimentele trebuie să conţină fibre multe şi proteine, dar nu se fac excese în nicio direcţie.

În plus, alcoolul este tolerat, dacă este consumat cu moderaţie şi cafeaua este şi ea permisă, având în vedere că este o dietă echilibrată şi care se mulează pe stilul de viaţă al clienţilor.

Principii de bază:

Dieta Jenny Craig se concentrează pe o alimentaţie cu puţine grăsimi şi multă apă, fibre şi proteine care să îţi dea senzaţia de saţietate.

Nu recomandă sucuri şi cure de detox periculoase, nu interzice niciun aliment efectiv şi promovează moderaţia şi reducerea porţiilor pentur a slăbi eficient.

Cei care aleg să ţină dieta Jenny Craig au voie să consume legume fără amidon (roşii, broccoli, ardei gras, verdeţuri) în cantităţi nelimitate şi chiar şi gustările interzise de alte diete sunt permise, cu condiţia să fie în cantităţi mici şi cât mai rar.

Sursa foto femeie dietă: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton