Una dintre cele mai frumoase femei din lume, Monica Bellucci, s-a îngrășat în timpul sarcinii aproximativ 20 de kilograme. Nu a recurs la nicio dietă strictă pentru a scăpa de kilogramele în plus ci a recurs la un stil de viață sănătos – cu multă mișcare și meseregulate.
Iată meniul cu care celebra actriță italiană a reușit să slăbească 18 kilograme:
Prima zi
la micul dejun bea o ceașcă de cafea și mănâncă două cookie-uri, cu o lingură de miere. Masa de prânz constă într-o salată de legume cu ulei de măsline, o felie de pâine, 150 de grame de fructe. La cină mănâncă spaghete cu brânză, fructe și legume.
Începe cu micul dejun – 150 g iaurt cu fructe, la masa de prânz mămâncă omletă dintr-un galbenuș de ou și trei albușuri, o felie de pâine și dovlecei preparați la abur. La cină mănâncă 120 grame de carne fiartă, salată de legume și fructe.
A treia zi
Începe cu un mic dejun ce constă într-un ceai cu lămâie, două felii de pâine și fructe. La masa de prânz servește cartofi fierți cu parmezan, iar la cină – paste cu roșii proaspete.
La micul dejun actrița consumă 150 de grame de iaurt degresat cu o linguriță de fulgi de porumb. La masa de prânz include 50 grame de orez fiert, 100 de grame de carne de vită fiartă, 100 gframe de legume fierte, fructe. Cina constă în 150 grame de pește fiert, salată de legume, struguri.
A cincea zi
Începe cu un mic dejun ce constă într-un pahar de suc de fructe și un fruct proaspăt, la alegere. La masa de prânz servește paste cu ierburi aromate și câteva felii de ananas pentru desert. La cină mănâncă o salată de fasole roșie si ou fiert, ceapă verde și condimente, o felie de pâine, fructe.
În a șasea zi, poți alege un meniu din zilele anterioare.